Τα χρέη μεγαλοκαπιταλιστών – καναλαρχών εις βάρος του Ελληνικού Λαού

Τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλέον από την Τρόικα… Οι ελεγκτές της Blackrock έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τον υπέρογκο δανεισμό τους-κοντά στο 1 δις- χρήματα τα οποία οι περισσότεροι μηντιάρχες αδυνατούν να αποπληρώσουν!

Έτσι οι Έλληνες μηντιάρχες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να αναστείλουν εκδόσεις, να κλείσουν κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την γλιτώσουν στο τέλος) ή να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που πάντα έκαναν, να προπαγανδίζουν υπέρ της κατοχικής κυβέρνησης του μνημονίου. Έτσι τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στην πραγματικότητα ελέγχονται απόλυτα από τους δανειστές, οι οποίοι πλέον τα χρησιμοποιούν για την επικοινωνιακή τους προπαγάνδα!

Δείτε τα στοιχεία:

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL. Το 2012, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων. Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης, πατέρας του βουλευτή της ΝΔ. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000. ευρώ.

STAR CHANNEL: Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.

ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.

ALPHA TV: Τραπεζικός δανεισμός; 58 .000.000 ευρώ.

FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA, εμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.

H έκθεση  της BLACKROCK έχει στοιχεία και για τον δανεισμό των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων!

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Τα τραπεζικά δάνεια που έχει πάρει ο όμιλος, ανέρχονται σε 1.700.000.000 ευρώ.

MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει…ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκή Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.

ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.

ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ.

Και είναι ενδεικτικά παραδείγματα του τι ακριβώς συμβαίνει στην επιχειρηματική ζωή της χώρας! Μια χώρας που περιμένει στην ουρά του ταμείου ανεργίας για λίγα ευρώ προσωρινά ή του ΟΑΕΔ για να βρεί δουλειά! Και όλοι αναρωτιούνται: Που ακριβώς χάθηκε η ανάπτυξη; Πότε θα έρθει η ανάπτυξη του Σαμαρά που δανείζεται από το μέλλον μας;

Δείτε τους ισολογισμούς των εταιριών εδώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-chreh-megalokapitalistwn-kanalarchwn-eis-baros-tou-ellhnikou-laou#ixzz2jfKx2YxM

Comments Off on Τα χρέη μεγαλοκαπιταλιστών – καναλαρχών εις βάρος του Ελληνικού Λαού

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.