Τέλος τα «οπλοστάσια»: Τα πήρε πίσω όλα ο Δένδιας – Εγκεφαλικό Σαμαρά! 3 ΒΙΝΤΕΟ

 

Θυμόμαστε όλοι τις μανιώδεις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε μοναστήρια και στάνες προκειμένου να βρεθεί το «κρυφό οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής. Θυμόμαστε όλοι επίσης τα «πύρινα» άρθρα των φερέφωνων του Μαξίμου στις καθεστωτικές εφημερίδες, να προσπαθούν να συνδέσουν τα όπλα ενός μουσείου, το οποίο άνηκε σε ίδρυμα στο οποίο συμμετείχε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, Οδυσσέας Βουδούρης, με την Χρυσή Αυγή.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι μόλις ένα μήνα πριν έγραφε η καθεστωτική εφημερίδα «Το Βήμα» ότι «από ώρα σε ώρα αναμένεται το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. με την αξιολόγηση των ευρημάτων στο επονομαζόμενο «πολεμικό μουσείο» του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη που ερευνάται αν συσχετίζεται με το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής».

Τελικώς από τότε έχουν παρέλθει πολλές εκατοντάδες ώρες, αλλά το πόρισμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, όπως ακριβώς έγινε και με το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Αμφότερα τα δύο αυτά πορίσματα «θάφτηκαν» προφανώς επειδή δεν συνέφερε την Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Εμείς απλά να παραπέμψουμε σκωπτικά στην ρήση που χρησιμοποιεί η ΕΣΗΕΑ ότι “η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης”, με αφορμή την μη δημοσίευση αυτών των πορισμάτων, επειδή θα τσίριζε ο Σαμαράς.

Εν τέλει ο Δένδιας, μιλώντας χθες στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, και αφότου διασύρθηκε επί πολλών θεμάτων από τους Έλληνες πολίτες, εν τέλει έκανε πίσω σε όλα, λέγοντας ότι «αυτός δεν είχε πει τίποτα για όπλα», ενώ εν συνεχεία παραδέχτηκε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο ζήτημα.

Βέβαια ο Δένδιας ψεύδεται, αφού οι φυλλάδες που πρόσκεινται στο Μαξίμου διέδιδαν όλα αυτά τα ψέματα, χωρίς ουδέποτε να διαψευστούν από τις αρμόδιες αρχές. Εν τέλει, βεβαίως, διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα, όμως γιατί δεν υπήρξε επίσημη δημοσίευση του πορίσματος – καταπέλτη εναντίον των ψεμάτων; Προφανώς για να συντηρηθεί ένα κλίμα που συμφέρει τη Νέα Δημοκρατία…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν ο Δένδιας και οι υπάλληλοί του έλεγαν ψέμματα στον ελληνικό λαό!

Πριν από 4 μήνες ο Δένδιας και οι παρατρεχάμενοί του ωρύονταν για τα… “οπλοστάσια” της Χρυσής Αυγής, έβγαζαν επίσημες ανακοινώσεις και έδιναν συνεντεύξεις Τύπου (ΦΩΤΟ). Τελικά τα… “οπλοστάσια” ήταν νόμιμα και με άδειες σύμφωνα με δήλωση του ΠΡΟ-ΠΟτζή –  Απόλυτος διασυρμός για την ανθελληνική μνημονιακή εξουσία!

Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί καταγγέλλουν τον Δένδια ότι διαπομπεύθηκαν και διασύρθηκαν από συνεχείς ελέγχους με άγνωστα κριτήρια χωρίς να προκύψει απολύτως τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/teleiwsane-ta-oplostasiata-phre-pisw-ola-o-dendias-binteo#ixzz2tfzvgeXQ

Comments Off on Τέλος τα «οπλοστάσια»: Τα πήρε πίσω όλα ο Δένδιας – Εγκεφαλικό Σαμαρά! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.