Τζιχαντιστές ντύθηκαν… γυναίκες για να διαφύγουν από τις Ιρακινές Δυνάμεις που απελευθερώνουν την Μοσούλη

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες θέλοντας να εκμεταλλευτούν την εντολή του αλ Μπαγκντάντι για απομάκρυνση των γυναικών των διοικητών του Ισλαμικού Κράτους από την «πρώτη γραμμή» φόρεσαν τον κατάλληλο ρουχισμό και προσπάθησαν να διαφύγουν!

Η κλιμάκωση των εχθροπραξιών στη Μοσούλη έπεσε «βαριά» σε δύο τζιχαντιστές, οι οποίοι αποφάσισαν να το σκάσουν κακήν κακώς από την πόλη, εκμεταλλευόμενοι την εντολή απομάκρυνσης των συζύγων των διοικητών του Ισλαμικού Κράτους.

Καθώς η μάχη για την απελευθέρωση της πόλης μαίνεται για τέταρτη μέρα στο Ιράκ, ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, φέρεται να έδωσε εντολή να απομακρυνθούν οι γυναίκες των διοικητών του ISIS από την πρώτη γραμμή και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο. Την εντολή αυτή όμως φαίνεται πως θέλησαν να εκμεταλλευτούν και κάποιοι λιπόψυχοι μαχητές του, για να την «κοπανήσουν» από την πόλη και τους «συντρόφους» τους.

Προκειμένου να εγκαταλείψουν την Μοσούλη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, οι δύο άνδρες επέλεξαν να ντυθούν γυναίκες, όμως συνελήφθησαν λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη από Κούρδους Πεσμεργκά.

Το αποτέλεσμα; Η φωτογραφία που τους δείχνει ντυμένους με… φουστάνια κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου!

 

Συνολικά περίπου 25.000 στρατιώτες, κούρδοι πεσμεργκά και σιίτες πολιτοφύλακες συμμετέχουν στην μάχη της Μοσούλης. Στον αντίποδα, η Βαγδάτη εκτιμά ότι το ISIS διαθέτει 5.000 έως 6.000 μαχητές για την υπεράσπιση της πόλης.

Η Μοσούλη είναι η άτυπη πρωτεύουσα του «χαλιφάτου» του ISIS στο Ιράκ. Έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών το καλοκαίρι του 2014, λίγες εβδομάδες αφότου άρχισε η αιφνιδιαστική εξάπλωση της οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzichantistes-ntuthhkan…-gunaikes-gia-na-diafugoun-apo-tis-irakines-dunam#ixzz4Nlaj3ngK

Comments Off on Τζιχαντιστές ντύθηκαν… γυναίκες για να διαφύγουν από τις Ιρακινές Δυνάμεις που απελευθερώνουν την Μοσούλη

Filed under Διεθνή

Comments are closed.