Την ώρα που ψάχνουν μπαζούκας και αμνοερίφια…Στο «αρχείο» η Λίστα Λαγκάρντ – Σταματάνε οι έρευνες!

Άλλη μία απόδειξη ήρθε στο φως σχετικά με τον υποκριτικό χαρακτήρα των όποιων κινήσεων κάνει το καθεστώς ενάντια στην διαπλοκή και την ρεμούλα. Είχαμε δει την πεισματική άρνηση των αρμόδιων αρχών να εξετάσουν την εμπλοκή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, όπως και την κάλυψη που παρείχαν αφειδώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε Βενιζέλο, Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ. Τελικώς αμφότερες οι δύο υποθέσεις έγιναν θέματα στα κανάλια μόνο και μόνο για «τα μάτια του κόσμου» και για να μην ενισχυθεί επιπλέον η Χρυσή Αυγή, που όπως παραδέχονται οι ταγοί της μεγαλοδημοσιογραφίας γιγαντώνεται ακόμη και σήμερα από την ατιμωρησία που ισχύει για όλους τους διαπλεκόμενους.

Τώρα, όμως, ο Σαμαράς βρίσκεται ήδη στο Ισραήλ για να εισπράξει τα «συγχαρίκια»  από τους εντολείς των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και πλέον δεν χρειάζονται αυτές οι υποκρισίες από το σύστημα. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι «δικοί του» για τυχόν διώξεις, αφού ο Σαμαράς έχει αναλάβει προσωπικά την πολιτική δίωξη των Χρυσαυγιτών. Πλέον μπορούν όλα τα λαμόγια να ξαναξεμυτίσουν και να συνεχίσουν να ασχημονούν εναντίον του Λαού και της Πατρίδας.

Έτσι διαβάζουμε σήμερα στην «Ελευθεροτυπία» ότι η Λίστα Λαγκάρντ και όλα τα παρελκόμενα της και συναφείς υποθέσεις (Λίστα Λιχτενστάιν, ακίνητα Λονδίνου, Λίστα Λουξεμβούργου) οδηγούνται στο «αρχείο», αφού όπως ανέφερε ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, πρέπει να ασχοληθούν με «νέες υποθέσεις». Το τέλος των ερευνών, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν αφορά μόνο την Λίστα Λαγκάρντ, αλλά όλες τις παρόμοιες υποθέσεις, δείχνοντας εμφανώς την πολιτική επέμβαση για αποσιώπηση των συγκεκριμένων λιστών. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο πραγματικά περιττεύει…

Θυμίζουμε μόνο την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής στις 30 Ιουνίου του 2013: Το διεφθαρμένο σύστημα δε θα αγγίξει ποτέ τους μεγάλους φοροφυγάδες. Η λίστα Ελλήνων καταθετών του Λουξεμβούργου έπρεπε να είχε παραληφθεί εδώ και χρόνια. Η συγκυβέρνηση της απάτης τη θυμήθηκε, μόλις ο Γιουνκέρ “κάρφωσε” την εγκληματική απραξία της (“Η Ελλάδα δε μας ζήτησε ποτέ τη λίστα” – 4.6.13). Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα καλύπτει τους μεγάλους φοροφυγάδες και τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος. Δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ και τη λίστα Λιχτενστάιν. Το ίδιο θα γίνει με τους καταθέτες του Λουξεμβούργου και τα ακίνητα του Λονδίνου. Απαιτείται μία εθνική ηγεσία για να ξεβρομίσει η χώρα από τους κλέφτες, που ελέγχουν όλες τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις εδώ και 30 χρόνια”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sto-archeio-h-lista-lagkarnt-stamatane-oi-ereunes#.UlWWuBbic8s#ixzz2hFSJbwBo

Comments Off on Την ώρα που ψάχνουν μπαζούκας και αμνοερίφια…Στο «αρχείο» η Λίστα Λαγκάρντ – Σταματάνε οι έρευνες!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.