Της Δημάρ το «οπλοστάσιο»; Βουλευτής της στενός συνεργάτης του Πάλλη

Με αφορμή την κατάθεση ενός ξένου υπηκόου ξεκίνησε ο νέος γύρος αθλιοτήτων των καναλιών εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο οχετός της λάσπης που εκτοξεύουν τα κανάλια με υλικό που τους προμηθεύει ο Δένδιας και θέλοντας να ευχαριστήσουν για τις άδειες που τους δόθηκαν από την κυβέρνηση, πραγματικά δεν έχει τελειωμό. Τελευταίο λιθαράκι είναι η δήθεν εμπλοκή της Χρυσής Αυγής με ένα «οπλοστάσιο» που στην πραγματικότητα είναι το περιεχόμενο ενός μουσείου. Το ψέμμα, όμως, όπως και η παραπληροφόρηση έχουν κοντά ποδάρια και έτσι η Αλήθεια δεν θα αργήσει να έρθει στο Φως.

Ας ξεκινήσουμε παραθέτοντας μερικά απλά ερωτήματα προς τον κ. Δένδια. Επειδή, βέβαια, ο κ. Δένδιας έχει ήδη πει ότι δεν επιθυμεί διάλογο μαζί μας, θα τα απαντήσουμε κιόλας, αφήνοντας τον στην χλεύη του Ελληνικού Λαού. Σύμφωνα με καταγγελίες του bloko.gr, το οποίο έχει βρεθεί, όπως λέει, στο σπίτι του προέδρου του εν λόγω ιδρύματος και του μουσείου του, στην άλλη πλευρά του δωματίου, από εκεί όπου βρισκόντουσαν τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν από την αστυνομία, υπήρχαν αντίστοιχα εκθέματα που αφορούσαν τον σοβιετικό, αγγλικό, αμερικανικό και ιαπωνικό στρατό εκείνης της εποχής. Όπως αντίστοιχα υπήρχαν και εκθέματα που αφορούσαν το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, αλλά και τον Εθνικό Στρατό της περιόδου του Συμμοριτοπολέμου.

Αυτά γιατί δεν φωτογραφήθηκαν, προκειμένου να βγουν στην δημοσιότητα; Προφανώς επειδή θα καταδείκνυαν το φαιδρό της υποθέσεως και θα γέλαγε – για άλλη μία φορά –  ο κόσμος με τον υπουργό, κατά την θητεία του οποίου οι αλβανοί ληστές κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και σκότωναν κατά το δοκούν.

Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει από την όλη υπόθεση, είναι γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες ερωτήσεις στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος είναι στο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ΠΑΛΙΣ, στο οποίο ανήκει το μουσείο και πρόεδρος του οποίου είναι ο Αναστάσιος Πάλλης, στο σπίτι του οποίου διενεργήθη η σκηνοθεσία για τα κανάλια, κατ’ εντολή του Δένδια; Παραπάνω σας παρουσιάζουμε φωτογραφία που αποδεικνύει την εμπλοκή του κ. Βουδούρη στο εν λόγω ίδρυμα, πριν η σελίδα του κατέβει  – άγνωστο από ποιον –  με σκοπό να γίνει απόκρυψη της Αλήθειας.

Φωτογραφία, όπως δημοσιεύτηκε από το “Έθνος” και άλλες καθεστωτικές εφημερίδες

Το τρίτο και τελευταίο ερώτημα που θα θέλαμε να θέσουμε, απευθύνεται στον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κ. Παπούλια, αλλά και στο σύνολο του Τύπου. Παρουσιάζεται από την έναρξη των ερευνών μία φωτογραφία του εφοπλιστή, η οποία έχει μονοπωλήσει όλες τις ιστοσελίδες των καθεστωτικών εφημερίδων. Εμείς σας παρουσιάζουμε παρακάτω την φωτογραφία, πριν υποστεί επεξεργασία και κοπεί το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ακολούθως θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα: Η φωτογραφία αυτή είναι από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο μουσείο του Ιδρύματος, από ότι διαβάζουμε. Πότε θα βγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μιλήσει για αυτή την επίσκεψη και να αποστομώσει αυτό τον οχετό λάσπης που εκτοξεύεται για δήθεν «οπλοστάσια»;

Η ίδια φωτογραφία άνευ φωτομοντάζ

Τα ερωτήματα, όπως προαναφέραμε, είναι προφανώς ρητορικά, αλλά και προφανώς σημαντικότατα και “καυτά”. Επίσης, γιατί η σημαία της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας, παρότι βρίσκεται στα θεατρικά πλάνα του Δένδια, απουσιάζει επιδεικτικά από τον σχολιασμό; Σας παραθέτουμε την φωτογραφία, όπως δημοσιεύτηκε. Προφανώς τα “ξεφτέρια” του Δένδια έκαναν λάθος και δεν την έβγαλαν από το πλάνο.

ΥΓ. Ιδού πως παρουσίαζε το “Πρώτο Θέμα” το μουσείο Πάλλη τον Ιούλιο του 2012, όταν τότε τα ανατριχιαστικά ναζιστικά σύμβολα, ήταν απλά μουσειακά πολεμικά εκθέματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeskepazontas-tis-geloiothtes-dendia-gia-ta-oplostasia#ixzz2i0NWuzWZ

Comments Off on Της Δημάρ το «οπλοστάσιο»; Βουλευτής της στενός συνεργάτης του Πάλλη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.