Τι σχέση έχει το “παπάκι” με τον “άρχοντα των δαχτυλιδιών”; Να το πάρει το “ποτάμι”;

Τι σχέση έχει το “παπάκι” με τον “άρχοντα των δαχτυλιδιών”; Να το πάρει το “ποτάμι”;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε την πρωτοβουλία για την δημιουργία Κίνησης που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές. Όταν όμως έχεις υπηρετήσει το σύστημα Σημίτη και τον Λαμπράκη, δεν περιμένεις να πάρει κάποιος στα σοβαρά όλα αυτά που εσύ ξαφνικά ανακάλυψες τον Φεβρουάριο του 2014. 

Έτσι, ο συστημικός Σταύρος Θεοδωράκης τώρα που την Ελιά την έφαγε ο δάκος Βενιζέλος, ζητάει απ’ όλους να ξεχάσουν ποιος είναι και για ποιους εργάζεται. Ζητάει να ξεχάσουμε το Mega, τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα και τους άλλους ολιγάρχες.

Ζητάει να ξεχάσουμε την ιδιαίτερη σχέση του με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Σημίτη, που δεν μπορεί να δεχθεί την κατάταξη στα χαμένα που του δίνει ο κόσμος και προσπαθεί να επανακάμψει με όποιον τρόπο βρει, όπως και αν λέγεται αυτός ο τρόπος… Ελιά, ποτάμι, τσουνάμι… Ο “Άρχοντας” το θέλει και το ψάχνει… Αλλά δεν θα το βρει…

Όσο για το “παπάκι” ή “γατάκι” Σταύρο Θεοδωράκη που θέλει να μας πείσει πως δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στη χώρα –έτσι γράφει στην ανακοίνωση- δεν τον ενοχλεί που δουλεύει, ως πρωτοπαλίκαρο, σε ένα κανάλι που επί 24 χρόνια δεν έχει άδεια. Ούτε τον ενοχλεί που τα έχει αρπάξει από αυτό το κανάλι, και που το οποίο κανάλι δανείζεται συνεχώς και αδιαλείπτως με θαλασσοδάνεια και τα δάνεια αυτά χαρίζονται με αντάλλαγμα την συνεισφορά του στην εκάστοτε εξουσία!

Τόσες λέξεις έγραψε στην ανακοίνωση ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλά ούτε μια για τα ΜΜΕ και τους ολιγάρχες ιδιοκτήτες. Για να μην έχει κανείς απορία, ποιοι είναι πίσω του.

Τα πράγματα είναι απλά: ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία κάηκαν, οι ολιγάρχες καταρρέουν και προσπαθούν να αποτρέψουν την πτώση τους. Πετάνε κι έναν Σταύρο Θεοδωράκη, μπας και τσιμπήσουν οι απολιτίκ και οι χαζογκόμενες, αλλά το χαρτί «Σταύρος Θεοδωράκης» είναι απλά μια ακόμη κίνηση απελπισίας. Είναι μια αποδοχή της ήττας.

Και αν θέλετε αποδείξεις, κάντε υπομονή… Λίγοι μήνες μείνανε μέχρι την αλήθεια της κάλπης…

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ti-schesh-echei-to-papaki-me-ton-archonta-twn-dachtulidiwn-na-to-parei-to-p#ixzz2uYT5kuXb

Comments Off on Τι σχέση έχει το “παπάκι” με τον “άρχοντα των δαχτυλιδιών”; Να το πάρει το “ποτάμι”;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.