Τούρκοι, αναρχικοί και ΜΑΤ έστησαν επεισόδια για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες – Απέτυχαν παταγωδώς…

Τούρκοι, αναρχικοί και ΜΑΤ έστησαν επεισόδια για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες - Απέτυχαν παταγωδώς...

Τούρκος ο “αναρχικός” που συνελήφθη στα επεισόδια του Συντάγματος! Έκαναν γυαλιά-καρφιά την Αθήνα οι παρακρατικοί

Το κυβερνητικό σχέδιο για ματαίωση της εκδήλωσης των Ιμίων απέτυχε παταγωδώς. Παρά τις κρατικές απαγορεύσεις και την παρακρατική τρομοκρατία, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πατριώτες και Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν και τίμησαν τους Ήρωες του Ελληνισμού.

Από νωρίς το απόγευμα αναρχικά στοιχεία με κράνη και ρόπαλα προπηλάκιζαν διερχόμενους πολίτες στην πλατεία Συντάγματος, με την αστυνομία παντελώς αδιάφορηΑνάμεσά τους βρίσκονταν και τούρκοι, όπως απεδείχθη στη συνέχεια (σε μία αντισυγκέντρωση για τα Ίμια βέβαια, μόνο τούρκοι, αλλά και αφελληνισμένα κοπρόσκυλα της άκρας αριστεράς μπορεί να συμμετέχουν).

Όταν η εκδήλωση στο μνημείο των Ιμίων ξεκίνησε, έπαψε να εξυπηρετεί κάποιον σκοπό η αντισυγκέντρωση του Συντάγματος. Έτσι ξεκίνησαν εκτεταμένα επεισόδια που έφθασαν μέχρι το Μοναστηράκι, με στόχο η είδηση στα κεντρικά δελτία να μην είναι η μεγαλειώδης εκδήλωση των Ιμίων, αλλά ότι η Αθήνα έγινε και πάλι γυαλιά-καρφιά.

Ένας από τους συλληφθέντες αναρχικούς μάλιστα είναι τουρκικής καταγωγής, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ανθελληνικό είναι το παρακράτος της αριστεράς, αλλά και πως η ελληνική νεολαία έχει πλέον γυρίσει την πλάτη στην αλητεία των Εξαρχείων. Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το “σχέδιο κλέφτες κι αστυνόμοι” των ΠΡΟ-ΠΟτζήδων, που τελικά απέτυχε παταγωδώς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tourkoi-anarchikoi-kai-mat-esthsan-epeisodia-gia-na-tromokrathsoun-tous-ell#ixzz2s75o6ccP

Comments Off on Τούρκοι, αναρχικοί και ΜΑΤ έστησαν επεισόδια για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες – Απέτυχαν παταγωδώς…

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.