Τούρκοι και γυφτοσκοπιανοί πανηγυρίζουν για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας και των Σκοπίων την σύλληψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου καθώς και βουλευτών του κόμματος.

Όλες οι τουρκικές εφημερίδες (Χουριέτ, Ζαμάν κλπ γράφουν ότι “Επιτέλους συνελήφθησαν οι Εθνικιστές που τρόμαζαν την τουρκική μειονότητα της Θράκης”“Επίδειξη δύναμης της κυβέρνησης Σαμαρά κατά των Εθνικιστών” κλπ

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ουτρίνσκι Βέσνικ» σημειώνει ότι «η κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μπορεί να οδηγήσει στον εκτοπισμό του νεοναζιστικού κόμματος από την ελληνική Βουλή, κάτι το οποίο έχουν ζητήσει από την Ελλάδα πολλές διεθνείς οργανώσεις εξαιτίας των βίαιων επιθέσεων εις βάρος μεταναστών και τη διάδοση μισαλλοδοξίας από υποστηρικτές του κόμματος αυτού».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι σημερινές συλλήψεις «αποδεικνύουν ότι η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν θελήσει».

Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ακόμη ότι οι συλλήψεις αυτές έγιναν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσα από μέλος της Χρυσής Αυγής και προσθέτουν ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα συλλαμβάνεται αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος μετά την πτώση της δικτατορίας το 1974.

Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων «Κάναλ 5» αναφέρει ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος είχε προπηλακίσει έναν σκοπιανό οδηγό φορτηγού από την «και μας έχει αποκαλέσει στη Βουλή της Ελλάδας ως γυφτοσκοπιανούς».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tourkoi-kai-guftoskopianoi-panhgurizoun-gia-tis-diwjeis-kata-ths-chrushs-au#.UkfMYhbA-8Q#ixzz2gGHwExoE

Comments Off on Τούρκοι και γυφτοσκοπιανοί πανηγυρίζουν για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.