Τούρκο Ευρωβουλευτή εξέλεξαν οι κομμουνιστές στην Κύπρο

Ευρωεκλογές χθες και δυστυχώς δεν είναι μόνο το γεγονός ότι στην Ελλάδα, τα κόμματα παραδώσανε την Θράκη στους τούρκους. Υπάρχει και άλλη μία εθνική ντροπή που αυτή τη φορά έρχεται από την Κύπρο.

Στην μαρτυρική μεγαλόνησο, λοιπόν, το ΑΚΕΛ των κομμουνιστών προδοτών, έβαλε στις λίστες του, διαφήμισε και εξέλεξε τον τούρκο Νιαζί Κιζιλγιουρέκ, που στο παρελθόν είχε διατελέσει σύμβουλος του Ανα(ν)στασιάδη.

Αυτό σημαίνει πως ένας εκ των Κυπρίων Ευρωβουλευτών θα είναι εκπρόσωπος της Τουρκίας, γεγονός που αποτελεί μία εκ προοιμίου παραχώρηση της ελληνικής πλευράς προς τους τούρκους, στην γραμμή του σχεδίου Ανάν και της τουρκοποίησης της νήσου.

Η Ελλάδα, τόσο η μητροπολιτική, όσο και η Κύπρος μας, αντιμετωπίζουν τεράστιο Εθνικό Κίνδυνο, στον οποίο ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή και το ΕΛΑΜ μπορούν να απαντήσουν. Ούτε οι καθεστωτικοί τουρκοπροσκυνημένοι, ούτε οι δήθεν «πατριώτες» λακέδες τους δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτόν τον κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourko-eurwbouleuth-ejelejan-oi-kommounistes-sthn-kupro#ixzz5p9Irfu4t

Comments Off on Τούρκο Ευρωβουλευτή εξέλεξαν οι κομμουνιστές στην Κύπρο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.