Το ανοιχτό κάλεσμα σε δολοφονίες από τον Μαζιώτη και η σιωπή κάποιων υποστηρικτών του

Το ανοιχτό κάλεσμα σε δολοφονίες από τον Μαζιώτη και η σιωπή κάποιων υποστηρικτών του

Στο «ντούκου» πέρασε η ανοιχτή απειλή νέων δολοφονιών από τον αρχιτρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη. Όλα άρχισαν όταν ο συνήγορος της Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης, είχε κάνει δήλωση στην οποία ευχαριστούσε τους υπουργούς Κοντονή και Τόσκα για τη συνδρομή τους στη λύση του θέματος.

Συγκεκριμένα ο Ραγκούσης είχε αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα, που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού».

Με αφορμή αυτή την δήλωση ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» Νίκος Μαζιώτης δημοσιοποίησε στον γνωστό παρακρατικό διαδικτυακό ιστότοπο τα εξής: «Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όταν δόθηκε η επιμέλεια του γιου μας στη μητέρα της Πόλας Ρούπα, δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθ… σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι».

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η «Εφημερίδα των Συντακτών» είχε δημοσιεύσει συνέντευξη – «αγιογραφία» ενός πρωτοπαλίκαρου του Μαζιώτη, του Κώστα Γουρνά, στην οποία πουθενά δεν υπήρχε η παραμικρή αρνητική νύξη της φυλλάδας στα έργα και τις ημέρες της (πραγματικής) εγκληματικής αυτής οργάνωσης. Στο παρελθόν, μάλιστα, η συγκεκριμένη φυλλάδα είχε δημοσιεύσει ανάλογη συνέντευξη με τον ίδιο τον Μαζιώτη, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα βλέπαμε στις σελίδες της ανακοινώσεις και τοποθετήσεις του, λες και επρόκειτο για τον εκφραστή μιας νόμιμα εκφραζόμενης πολιτικής ιδεολογίας και όχι ενός επικίνδυνου τρομοκράτη!

Το «περίεργο», πάντως, είναι ότι για το θέμα της σύλληψης της Ρούπα η φυλλάδα αυτή κράτησε σχετικά ήπια στάση, ενώ στο φύλλο της Πέμπτης δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο ανοιχτό κάλεσμα δολοφονιών που κάνει ο Μαζιώτης, για λόγους οι οποίοι είναι ευνόητοι.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο αρχιτρομοκράτης έχει πετάξει «σπόντες» στο παρελθόν για άλλους τρομοκράτες ότι έχουν ανοικτή δίοδο επικοινωνίας (και επακόλουθης ευνοϊκής μεταχείρισης) από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την, έτσι κι αλλιώς, πολύ βρώμικη αυτή ιστορία, που συνδέει τους πιο βρώμικους υπονόμους του ποινικού υπόκοσμου με τον αναρχομηδενισμό της ατομικής τρομοκρατίας και το παρακράτος της μεταπολιτευτικής περιόδου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-anoichto-kalesma-se-dolofonies-apo-ton-maziwth-kai-h-siwph-kapoiwn-upost#ixzz4Vcr64V7a

Comments Off on Το ανοιχτό κάλεσμα σε δολοφονίες από τον Μαζιώτη και η σιωπή κάποιων υποστηρικτών του

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.