Το “Βήμα” (ΔΟΛ) προαναγγέλει νέες κατηγορίες κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Ποιοι διασύρουν την Ελληνική Δικαιοσύνη;

Την οριστική κατάλυση του Πολιτεύματος, των θεσμών, των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων αλλά και της διάκρισης των εξουσιών επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το “Βήμα” του Ψυχάρη που φτάνει στο σημείο να προαναγγείλει ανακριτικές πράξεις, τορπιλίζοντας με αυτό τον τρόπο το έργο της Δικαιοσύνης.

Μετά το “Έθνος” και την “Εφημερίδα των Συντακτών” που προχώρησαν σε διασπορά ψευδών ειδήσεων, ασύστολη κατασυκοφάντηση και δημοσίευση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, τώρα το “Βήμα” στην ουσία προαναγγέλλει τις επόμενες ανακριτικές πράξεις.

Έγραψε σχετικά χθες το “Βήμα της Κυριακής” και ο ο μόνιμος συκοφάντης της Χρυσής Αυγής Ν. Χασαπόπουλος: “Νέες κλήσεις για απολογία βουλευτών αλλά και στελεχών της Χρυσής Αυγής – ανάμεσά τους και μέλη του σκληρού πυρήνα των ταγμάτων εφόδου – πρόκειται να επιδώσουν αυτή την εβδομάδα οι δύο ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου που διερευνούν την εγκληματική δράση της.  Αναμένεται να κληθούν 12 μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας, μέλη των ταγμάτων εφόδου, για να απολογηθούν για την κατηγορία συμμετοχής στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ορισμένα από τα μέλη αυτά συμμετείχαν ή και πρωταγωνιστούσαν στα επεισόδια του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Κερατσίνι.

Παράλληλα, πρόκειται να κληθούν προς απολογία με την κατηγορία για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ έχει δρομολογηθεί και η κλήση για συμπληρωματική απολογία του Ηλία Κασιδιάρη μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του κ. Ν. Μιχαλολιάκου, αλλά και του ιδίου, στα οποία εμφανίζεται να πυροβολεί με διάφορα όπλα. Η ανάκριση θα ζητήσει από τον κ. Κασιδιάρη, ο οποίος  ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αεροβόλα, να τα εμφανίσει ώστε να μπορέσουν και οι ανακρίτριες μαζί με τους εμπειρογνώμονες να διαπιστώσουν ότι όντως είναι έτσι. Θα ζητηθούν επίσης και από άλλα μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εμφανίζονται στα βίντεο να οπλοφορούν ή να μετέχουν σε ασκήσεις με τέτοιου είδους όπλα να τα εμφανίσουν“.

Το συγκλονιστικό, το οποίο αποδεικνύει πως η Δικαιοσύνη δεν είναι πια ανεξάρτητη στην Πατρίδα μας, είναι ότι ο δημοσιογράφος όχι μόνο προαναγγέλλει νέες κατηγορίες σε βάρος βουλευτών, όχι μόνο θεωρεί δεδομένη την κλήση σε συμπληρωματική απολογία του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, αλλά “προφητεύει” και το τι θα τον ρωτήσουν οι ανακρίτριες!

Αναμένουμε την άμεση απάντηση των αρμοδίων σε αυτές τις ύποπτες διαρροές προς τον καθεστωτικό Τύπο και σε περίπτωση που ο συντάκτης επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-bhma-dol-proanaggelei-nees-kathgories-kata-bouleutwn-ths-chrushs-aughs-p#ixzz2sHAJtn7v

Comments Off on Το “Βήμα” (ΔΟΛ) προαναγγέλει νέες κατηγορίες κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Ποιοι διασύρουν την Ελληνική Δικαιοσύνη;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.