Το βίντεο του αίσχους: Επίθεση με ύβρεις και προπηλακισμούς κατά των Εθνικιστών δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών επιτέθηκε με χυδαίες ύβρεις και απειλές στους αντιπροσώπους της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, την ώρα που κατέθεταν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου. Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν (ΜΑΤΑΙΑ) να απαγορεύσουν την αυτόνομη κάθοδο ενός εθνικού ψηφοδελτίου στις ερχόμενες εκλογές, για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες. Ευτυχώς οι υποψήφιοι της Κ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης επέδειξαν θαυμαστή ψυχραιμία, ο φάκελος κατετέθη και έλαβε έγκριση κι έτσι το Σύστημα απέτυχε παταγωδώς παρά το οργανωμένο του σχέδιο.

Δεν θα σχολιάσουμε ούτε τις χυδαιότητες, ούτε τα εμφυλιοπολεμικά συνθήματα για τον Μελιγαλά, ούτε καν την βίαιη επίθεση που πραγματοποιείται κατά την αποχώρηση της αντιπροσωπείας. Θα αναρωτηθούμε μόνο τι θα γινόταν αν ένας από τους αντιπροσώπους των εθνικιστών Δικηγόρων έχανε την ψυχραιμία του και απαντούσε στην αλητεία και την παρανομία των συριζοαριστερών; πρώτο θέμα θα πρόβαλαν όλα τα συστημικά τσοντοκάναλα την… “φασιστική πρόκληση”. Ενώ τώρα που μέσα σε πέντε λεπτά εξελίσσονται άπειρες χυδαιότητες, δεν πρόκειται να βγάλει άχνα κανείς. Ούτε πρόκειται φυσικά να συλληφθεί κανείς ή να ασκηθεί καμία δίωξη, παρ’ ότι οι ίδιοι οι δράστες διαφημίζουν με βίντεο στο διαδίκτυο τα “κατορθώματά” τους. 

Η Κ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τα θλιβερά γεγονότα: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων καταγγέλλει τις απειλές, εκβιασμούς και πιέσεις που δέχονται δικηγόροι οι οποίοι συμμετέχουν ως υποψήφιοι σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο της Κ.Ε.Δ.»

Τους τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις κατά μελών της Κ.Ε.Δ από τα σταλινικά απομεινάρια ακροαριστερής δικηγορικής παράταξης, διαδέχθηκαν οι αφόρητες πιέσεις τις οποίες δέχονται συγκεκριμένοι υποψήφιοί μας από την στιγμή που έγινε η επίσημη ανακήρυξη του συνδυασμού μας από  άτομα προσκείμενα σε παρατάξεις του… «συνταγματικού τόξου» .Έμμεσες απειλές, «προειδοποιήσεις» περί δυσμενών επαγγελματικών επιπτώσεων και πλήθος συκοφαντικών και ψευδών αναφορών έχουν επιστρατευθεί με την ελπίδα ότι ίσως καμφθεί το φρόνημα κάποιων εκ των 12 υποψηφίων συναγωνιστών υποψηφίων συμβούλων που συμμετέχουν στο Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο της Κ.Ε.Δ. 

Ενημερώνουμε τους πάσης φύσεως αντιπάλους μας, είτε τους ακροαριστερούς θιασώτες του σταλινισμού είτε τους εκ του «συνταγματικού τόξου» προερχόμενους «καλοθελητές» οι οποίοι φοβούνται ότι θα χάσουν τις ψήφους τους, ότι Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ! Ενημερώνουμε επίσης τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των ποινικών αδικημάτων τα οποία διαπράχθηκαν σε βάρος των μελών της Κ.Ε.Δ στα γραφεία του Δ.Σ.Θ την 31/01/2014 καθώς και όσους αναμασούν τις γελοιότητες περί ναζισμού και αμφισβητούν τις Αξίες μας οι οποίες ταυτίζονται με τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας, ότι αναλαμβάνουν τις ευθύνες των λεγομένων και των πράξεών τους και ότι θα κληθούν να δώσουν λόγο ενώπιον της Δικαιοσύνης την κατάλληλη στιγμή.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ!
«…εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι…»

Θεσσαλονίκη,01-02-2014
Εκ του Γραφείου Τύπου της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων

Υ.Γ.: (Στο 2.16 παρεμβαίνει ο Προέδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Βαλλεργάκης προς τον αναρχοκομμουνιστικό όχλο λέγοντας:”Φωνάξτε ό,τι θέλετε,αλλά κοντά τα χέρια!”)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-binteo-tou-aischous-epithesh-me-ubreis-kai-prophlakismous-kata-twn-ethni#ixzz2sGO3d6cd

Comments Off on Το βίντεο του αίσχους: Επίθεση με ύβρεις και προπηλακισμούς κατά των Εθνικιστών δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.