Το δειλό παρακράτος χτύπησε τα άδεια γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Βόλο

Απόλυτη συγκάλυψη από τις Αρχές, ούτε μία προσαγωγή!

Αρχικά το παρακράτος των αναρχικών επιχείρησε να χτυπήσει τα γραφεία μας στον Βόλο εν ώρα λειτουργίας. Γι’ αυτό και σε αρκετές περιπτώσεις οργανώθηκαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις, που με συνοδεία ΜΑΤ, προσέγγισαν την Τοπική μας Οργάνωση. Η παρουσία των μελών του Κινήματος όμως αποσόβησε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι αποφάσισαν να χτυπήσουν εν τη απουσία μας, όπως και τους βόλευε καλύτερα. Χαράματα Τρίτης, με “θάρρος” και “τόλμη” επιτέθηκαν στα κατάμεστα από… σκοτάδι προσωρινά μας γραφεία στην πόλη του Βόλου. Αφού έκαμψαν την σθεναρή αντίσταση δύο κάδρων και μίας πολυθρόνας ξέσπασαν την “λαϊκή τους οργή” στα 3,5 ντουβάρια που κοιτούσαν αποσβολωμένα την λυσσαλέα τους μάχη με το “σύστημα”. Τόση “αντίσταση” και “μαχητικότητα” καιρό είχαμε να δούμε!

Όταν πριν από ένα μήνα η ομάδα περιφρούρησης, τους περίμεναν στην είσοδο των γραφείων μας και η Αστυνομία τους είχε φέρει σε απόσταση 15 μέτρων χωρίς ενδιάμεση φύλαξη, γιατί άραγε δεν έδειξαν το ίδιο σθένος; Να ξέρουν όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι, αλλά και οι κρατικές υπηρεσίες που τους καλύπτουν κάθε τους βήμα, ότι όσο σκληρότερα μας χτυπούν τόσο πιο δυνατούς μας κάνουν στην πορεία μέχρι να ανατείλει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Στην βία τους απαντάμε με μαζική διανομή τροφίμων και ρούχων το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 12 το πρωί στην θέση “Αργώ” στο λιμάνι του Βόλου. Καλούνται όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να λάβουν ενίσχυση από την κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στο σημείο να προσέλθουν στο χώρο μισή ώρα νωρίτερα.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-deilo-parakratos-chtuphse-ta-adeia-grafeia-ths-chrushs-aughs-ston-bolo#.UMjOHeQzygw

Comments Off on Το δειλό παρακράτος χτύπησε τα άδεια γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Βόλο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.