Το “Εθνος” καλεί τους τρομοκράτες να ξαναχτυπήσουν το «τέρας» της Χρυσής Αυγής «όσο είναι καιρός»!

Το “Εθνος” καλεί τους τρομοκράτες να ξαναχτυπήσουν το «τέρας» της Χρυσής Αυγής «όσο είναι καιρός»!

Άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το… τέρας επιστρέφει και απειλεί», έγραψε στη φυλλάδα του Big Boss, ο αρθρογράφος Π. Λάμψιας. Στο… τερατολογικό αυτό άρθρο, ο υπάλληλος του mister «Πάρτα Όλα», μαλώνει κατ’ αρχάς τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, γιατί τσακώνονται κι έτσι… ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής, το οποίο χαρακτηρίζει… διαρκές έγκλημα!

Στο τέλος δε, μαλώνει και τους… Έλληνες πολίτες, που… «αγνοούν την πραγματικότητα» (εδώ πιθανότατα εννοεί το παραμύθι του… success story) και «πριμοδοτούν τον φασισμό». Ιδού τα παραληρηματικά… παράπονα του εκπροσώπου Τύπου του εθνικού μας εργολάβου:

«…Όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι με αυτού του τύπου την πολιτική αναμέτρηση ρίχνουν νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής ας προσέξουν τις δημοσκοπήσεις των ημερών και κυρίως αυτή που δημοσιεύει το «Έθνος» για να αντιληφθούν το διαρκές έγκλημα στο οποίο συμπράττουν εκουσίως ή ακουσίως.

Το θηρίο απαξίωσης της πολιτικής θρέφεται από τα διαλυτικά φαινόμενα των κομμάτων του λεγομένου συνταγματικού τόξου που αγνοεί τα δεδομένα και συμπεριφέρεται με αναίδεια και στρουθοκαμηλισμό. Η απειλητική επιστροφή της Χρυσής Αυγής την ώρα που η ηγεσία της βρίσκεται στον Κορυδαλλό και ένας μεγάλος αριθμός βουλευτών της διώκεται για κακουργήματα, θα έπρεπε να σημάνει συναγερμό σε όλους τους νοήμονες όχι για να συνε­χίσουν τη μεταξύ τους σφαγή αλλά για να συνεννοηθούν στα στοιχειώδη.

Ευθύνη όμως επ’ αυτού έχουν και οι πολίτες που δεν δικαιούνται πλέον να αγνοούν την πραγματικότητα και στο όνομα της τιμωρίας του πολιτικού συστήματος να πριμοδοτούν με τη στάση τους και την ανοχή τους τον φασισμό. Το… τέρας πρέπει να χτυπηθεί όσο είναι καιρός και πάντως πριν να είναι πολύ αργά για άλλα δάκρυα».

(ΥΓ) 1: Τι εννοεί άραγε ο ποιητής στην τελευταία παράγραφο; Πώς να χτυπηθεί το «τέρας» της Χρυσής Αυγής και μάλιστα «όσο είναι καιρός»; Κάνει έκκληση στους αναρχοκομμουνιστές ληστοτρομοκράτες να ξαναχτυπήσουν ή έτσι μου φαίνεται;

(ΥΓ) 2: Για να καταλάβουμε περί ποιού πρόκειται: η φωτογραφία που σας παραθέτουμε είναι από την ιδρυτική διακήρυξη της αριστερίστικης Β’ Πανελλαδικής, το 1979.  Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά οι: Π. Παναγιώτου (δημοσιογράφος στο «Έθνος» και στέλεχος της ΔΗΜΑΡ), Π. Λάμψιας (ο… ποιητής που λέγαμε παραπάνω), Γ. Μηλιός (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) και Χ. Λαζαρίδης (βουλευτής ΝΔ και σύμβουλος του φον Αντωνάκη).

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-ethnos-kalei-tous-tromokrates-na-janachtuphsoun-to-teras-ths-chrushs-aug#ixzz2lxlsTUhD

Comments Off on Το “Εθνος” καλεί τους τρομοκράτες να ξαναχτυπήσουν το «τέρας» της Χρυσής Αυγής «όσο είναι καιρός»!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.