Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των συμπολιτών μας – Διανομές τροφίμων σε όλη την Κύπρο

Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των συμπολιτών μας - Διανομές τροφίμων σε όλη την Κύπρο

Για μία ακόμη εορταστική περιόδο, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διανομή τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση των απόρων συμπατριωτών μας.

Ταυτόχρονα και στις πέντε επαρχίες της Κύπρου, διανεμήθηκαν 78 τόνοι τροφίμων, για να μπορέσουν 8000 χιλιάδες συμπατριώτες μας, που ζουν στο όριο της φτώχειας, να έχουν τα απαραίτητα τις γιορτινές αυτές ημέρες. Οι διανομές έγιναν τόσο έξω από τα κατά τόπους γραφεία του Κινήματός μας, όσο και σε κοινότητες της ελεύθερης μας Πατρίδας.

Το ΕΛΑΜ μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες στέκεται συνεχώς στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Λαού μας, που μαστίζεται από τις άθλιες πολιτικές της Κυβέρνησης και την ένοχη σιωπή της αντιπολίτευσης.

Επί τη ευκαιρία, ευχαριστούμε και δημόσια όλους τους ΕΛΑΜίτες και τις ΕΛΑΜίτισες που έφεραν σε πέρας αυτή την προσπάθεια. Το Κίνημά μας μένει πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, επιλέγοντας μέσα από πράξεις ανθρωπιάς και όχι κούφιες υποσχέσεις, να βρίσκεται στο πλευρό των αδύνατων και ξεχασμένων οικογενειών που το έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου και κομματικής ταυτότητας, διότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί κομμάτι της ιδεολογίας μας και όχι τέχνασμα για υφαρπαγή ψήφων.

Ευχόμαστε Καλή Λαμπρή σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και ελπίζουμε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει Ανάσταση και Λευτεριά στην Πατρίδα μας.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

ΠΑΦΟΣ

elamcy.com

 

Comments Off on Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των συμπολιτών μας – Διανομές τροφίμων σε όλη την Κύπρο

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.