Το Ιράν ξεφτιλίζει τους σιωνιστές για τα χημικά όπλα

Την στιγμή που η Ρωσία απέτρεψε την ύστατη στιγμή την προσχεδιασμένη αμερικανοσιωνιστική επίθεση στη Συρία, επίθεση που επρόκειτο να γίνει με πρόσχημα τη χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ, το Ιράν προχωρά ένα βήμα παραπέρα, διαλύοντας το παραμύθι της αμερικανικής ανησυχίας περί χημικών όπλων: απαιτεί να προσχωρήσει και το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ στη συνθήκη για την απαγόρευση των χημικών όπλων!

Η Μαρζιέχ Αφγκάμ, εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου των Εξωτερικών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την προσχώρηση της Συρίας -κατόπιν της απόφασης του Άσαντ- στη Συνθήκη για την απαγόρευση των χημικών όπλων: «Το Ιράν χαιρετίζει την προσχώρηση της Συρίας στη Συνθήκη για τα χημικά όπλα». Επιπρόσθετα όμως, η κυρία Αφγκάμ έδωσε μια νέα διάσταση στο ζήτημα της χρήσης χημικών όπλων, επισημαίνοντας ένα γεγονός το οποίο σκοπίμως αποσιωπούν τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης: «είναι ανησυχητικό που το σιωνιστικό καθεστώς είναι το μοναδικό στην περιοχή της Μέσης Ανατολής που δεν είναι μέλος καμίας συνθήκης για τα όπλα μαζικής καταστροφής»!

Πράγματι, εκείνο το οποίο δείχνουν να αγνοούν οι περισσότεροι είναι πως το Ισραήλ διαθέτει χημικά όπλα, τα οποία δεν ελέγχονται από διεθνείς οργανισμούς, ούτε βέβαια ζητήθηκε ποτέ από αυτούς να ελέγξουν το συγκεκριμένο οπλοστάσιο του σιωνιστικού κράτους, σε αντίθεση με ότι σήμερα συμβαίνει στη Συρία και κατά το παρελθόν στο Ιράκ.

Η εκπρόσωπος λοιπόν του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, ήταν ξεκάθαρη στη διατύπωση του δίκαιου ιρανικού αιτήματος: «απαιτούμε από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και τη διεθνή κοινότητα να λάβουν σοβαρά μέτρα για να αναγκάσουν το καθεστώς αυτό (το Ισραήλ) να προσχωρήσει στη συνθήκη για τα χημικά όπλα». Καθίσταται βέβαιο, πως τα ελεγχόμενα από τους σιωνιστές διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, θα θάψουν το ιρανικό αίτημα ή θα το διακοσμήσουν με παχυλά ψεύδη και χαρακτηρισμούς περί «αντισημιτισμού», για «ιρανικές προκλήσεις και θράσος» και άλλα τέτοια φαιδρά.

Η ουσία όμως, είναι αυτή ακριβώς: το Ισραήλ δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν και επιπλέον υποκινεί τους πολέμους κατά κρατών τα οποία δεν διαθέτουν τίποτα περισσότερο από εκείνα τα όπλα, τα οποία έχει στη διάθεσή του και το Ισραήλ. Θα ήταν φυσικά αφελές να αναμένει κανείς τον έλεγχο ή την καταδίκη του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ. Άλλωστε, ως γνωστόν, όλα τα κράτη είναι «ρατσιστικά, ξενοφοβικά και εν δυνάμει καταπατητές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνών συμβάσεων», εκτός από το κράτος του Ισραήλ, το οποίο απολαμβάνει της ιδιότυπης ασυλίας των Ηνωμένων Εθνών, δείγμα της βαθύτατης επιρροής του διεθνούς σιωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-iran-jeftilizei-tous-amerikanosiwnistes-gia-ta-chhmika-opla#.UjdAuMbIbSI#ixzz2f4uBJB1k

Comments Off on Το Ιράν ξεφτιλίζει τους σιωνιστές για τα χημικά όπλα

Filed under Διεθνή

Comments are closed.