Το ΚΙΣ δίνει την γραμμή στην κυβέρνηση για την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Από το ανθελληνικό παραλήρημα της καθεστηκυίας τάξης -που έχει εξαθλιώσει τον Ελληνικό Λαό και ξεπουλά την Πατρίδα- κατά της Χρυσής Αυγής, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο ενορχηστρωτής της όλης αντιεθνικιστικής υστερίας: το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Οι εβραίοι που διαβιούν υπό προνομιακό καθεστώς στην Πατρίδα μας εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία αποτελεί επί της ουσίας την έμμεση συγκατάθεση σε όσα έκνομα και κωμικοτραγικά λαμβάνουν χώρα την τελευταία εβδομάδα, εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το ανθελληνικό ύφος της ανακοίνωσης, καταδεικνύει και σε όλο του το πλάτος το βαθμό της υποκρισίας των εβραίων και τα κροκοδείλια δάκρυα για το θύμα, εκμεταλλευόμενοι στυγνά τη δολοφονία, προκειμένου να επιδοκιμάσουν και να ενθαρρύνουν τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. «Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε  ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα» και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού, να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού. Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας και ο ανθρωπισμός μας. Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων», διατυμπανίζει με ταλμουδικό μίσος ο εν Ελλάδι εβραϊσμός, επιζητώντας εναγωνίως αίμα Εθνικιστών.

Το θράσος όμως των δολοφόνων του Παλαιστινιακού Λαού, δεν γνωρίζει όρια: «Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν άμεσα για τη κοινή αντιμετώπιση των μορφωμάτων του Ναζισμού και του Φασισμού στην Ελλάδα, νομοθετώντας έναν ισχυρό και αποτελεσματικό νόμο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα απαγορεύουν τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας ατόμων ή οργανώσεων που τελούν με ναζιστικές μεθόδους εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και της κοινωνίας. Οφείλουν όλοι να μετουσιώσουν τις υποσχέσεις τους σε νομοθετική πράξη, για να τεθεί οριστικό τέρμα στους νοσταλγούς των πλέον σκοτεινών σελίδων της ιστορίας μας», κραυγάζει το Κ.Ι.Σ., αποκαλύπτοντας ποιος κρύβεται πίσω από το κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολυθεί κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Και μετά τα κροκοδείλια δάκρυα, οι Εβραίοι περνούν στο δια ταύτα, πέρα από ψευδοδημοκρατικές και ψευδοανθρωπιστικές διακηρύξεις: «Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν είναι απλά κήρυκες του Αντισημιτισμού, είναι κήρυκες του μίσους απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο, στο μετανάστη, στο τσιγγάνο, στο μαύρο, στο κίτρινο, στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ο Παύλος Φύσσας ήταν ένας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, πολιτικός αντίπαλος του ναζισμού, και γι’ αυτό δολοφονήθηκε. Έχουμε όλοι καθήκον να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού μας», γράφει το Κ.Ι.Σ., το οποίο απαιτεί δίχως περιστροφές, να αντιμετωπίσουν οι ελληνόφωνοι «δημοκράτες» την Χρυσή Αυγή, κατά τον ίδιο τρόπο που οι διεθνείς «δημοκράτες» αντιμετωπίζουν τον Άσαντ και τη Συρία.

Καλούμε το Κ.Ι.Σ. να μην αναμιγνύεται στις ελληνικές υποθέσεις προδικάζοντας αποφάσεις, πολλώ δε μάλλον σε γεγονότα τα οποία έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Εις ότι δε αφορά την εβραική «ευαισθησία» επί ζητημάτων ανθρωπισμού, διαφορετικότητας και δικαιωμάτων, καλούμε το Κ.Ι.Σ. να λάβει θέση επί των παρακάτω:

Στην φωτογραφία εικονίζονται εβραιόπουλα να γράφουν αφιερώσεις μίσους κατά των παιδιών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, πάνω στις βόμβες οι οποίες και θα πέσουν σε άμαχους Παλαιστινίους και Λιβανέζους. Στο δε βίντεο, προβάλλεται η «έκρηξη ανθρωπισμού» εβραίων στρατιωτών κατά Δανού διαδηλωτή, ο οποίος τόλμησε να μιλήσει υπέρ των δικαιωμάτων του Παλαιστινιακού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kis-dinei-thn-grammh-sthn-kubernhsh-gia-thn-politikh-diwjh-kata-ths-chru#.UkHoMIbIbSI#ixzz2fqATnn5k

Comments Off on Το ΚΙΣ δίνει την γραμμή στην κυβέρνηση για την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.