Το ΚΚΕ έχει κοινές ανησυχίες με την… φράου Μέρκελ

Το ΚΚΕ έχει κοινές ανησυχίες με την… φράου Μέρκελ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Προ ημερών, και με αφορμή τις συνεχόμενες δευτεριάτικες διαδηλώσεις κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης, που πραγματοποιούν στην Δρέσδη Γερμανοί πατριώτες, η φράου Μέρκελ εξέφρασε τις εντονότατες ανησυχίες της, για την αυξανόμενη «ξενοφοβία» και τον «αντισημιτισμό» (λείπει ο Μάρτης;).

Υπάρχουν, όμως, και στην Ελλάδα κάποιοι που συμμερίζονται τις ανησυχίες της πρώην ομοϊδεάτισσάς τους (καθότι η φράου στα νιάτα της ήτανε στέλεχος της ανατολικογερμανικής Κομσομόλ), οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού:

«Γερμανία: Νέες αντιισλαμικές διαδηλώσεις διοργανώνει η ξενοφοβική οργάνωση «Pegida»

Η ένατη κατά σειρά πορεία της ξενοφοβικής οργάνωσης «Πατριώτες Ευρωπαίοι εναντίον της Ισλαμοποίησης της Δύσης» («Pegida») αναμένεται να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στη Δρέσδη.

Εδώ και περίπου δύο μήνες, η οργάνωση, που εμφανίζεται «εκτός πολιτικών γραμμών», καλεί σε ειρηνικές διαδηλώσεις εναντίον της «ισλαμοποίησης της Δύσης» και γίνεται πλατφόρμα αντιμεταναστευτικών συνθημάτων. Τα συνθήματα στρέφονται εναντίον του ισλαμικού «φανατισμού» που, όπως υποστηρίζουν, απειλεί τα θεμέλια δυτικών κοινωνιών, προφανώς με όχημα τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Οι ομιλητές στις συγκεντρώσεις καταγγέλλουν τα «καθάρματα» της «πολιτικής που είναι βρομισμένη από την Αριστερά», τους «ψεύτες δημοσιογράφους», τα «ξενοδοχεία για μετανάστες τη στιγμή που οι συνταξιούχοι δεν έχουν παροχές».

Γιατί άραγε ταυτίζονται οι ανησυχίες αμερικανόδουλων φιλελεύθερων και μαρξιστών,  ξεφωνημένων  ορφανών του Στάλιν; Είναι τυχαίο; Δε νομίζω, διότι και τα δύο δήθεν αντίπαλα συστήματα είναι… αδερφάκια, καθότι βγήκαν από την ίδια σιωνιστική μήτρα!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kke-echei-koines-anhsuchies-me-thn-fraou-merkel#ixzz3M5ZeY5uN

Comments Off on Το ΚΚΕ έχει κοινές ανησυχίες με την… φράου Μέρκελ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.