Το κλεφτο-Πασόκ στηρίζει τον Σύριζα: Πολύ καλή η επιλογή της Lazard!

Το κλεφτο-Πασόκ στηρίζει τον Σύριζα: Πολύ καλή η επιλογή της Lazard!

Με ανακοίνωσή το Πασόκ του Βενιζέλου στηρίζει την επιλογή του υπουργού οικονομικών του Σύριζα, Γιάνη Βαρουφάκη για την επιλογή του να αξιοποιήσει ως σύμβουλο για θέματα δημοσίου χρέους την εταιρία Lazard. Μάλιστα υπενθυμίζει ότι την ίδια εταιρία είχε συμβουλευτεί και ο Βενιζέλος με το περίφημο PSI ως υπουργός οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.

«Είδαμε ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης επέλεξε ως σύμβουλό του για θέματα δημοσίου χρέους τη Lazard που είχε αξιοποιηθεί ως σύμβουλος του τότε Υπουργού, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του ΟΔΔΗΧ την κρίσιμη περίοδο των μεγάλων παρεμβάσεων στο χρέος (Ιούλιος 2011 – Μάρτιος 2012). Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία εβραϊκών συμφερόντων είναι συνυπεύθυνη μαζί με την τότε κυβέρνηση για το μεγάλο φιάσκο του «κουρέματος» των ελληνικών ομολόγων που είχε διαφημιστεί ως μεγάλη επιτυχία. Βέβαια η πραγματικότητα ήταν να χάσουν δεκάδες δισεκατομμύρια τα ασφαλιστικά ταμεία και οι μικροομολογιούχοι να χάσουν τις οικονομίες τους αφού είχαν επενδύσει στα ελληνικά ομόλογα.

Σημειώνουμε πως οι Συριζαίοι το 2011 στηλίτευαν την επιλογή της Lazard με ερωτήσεις του ίδιου του Τσίπρα προς τον υπουργό οικονομικών του Πασόκ. Τα χρόνια όμως πέρασαν και το Πασόκ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-klefto-pasok-sthrizei-ton-suriza-polu-kalh-h-epilogh-lazard#ixzz3QX9SaaUL

Comments Off on Το κλεφτο-Πασόκ στηρίζει τον Σύριζα: Πολύ καλή η επιλογή της Lazard!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.