Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση κατά των πολιτικών διώξεων – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος από τα κελιά της Τιμής έστειλε ηχογραφημένο μήνυμα στους χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές που διαδήλωσαν μαζικά ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επεσήμανε ότι οι σκευωροί δεν θα μπορέσουν ποτέ να υποτάξουν το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που φυλακίστηκαν παράνομα και δίχως κανένα απολύτως στοιχείο ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Μετά από έναν χρόνο λάσπης και τρομοκρατίας, αποκλεισμού, συκοφαντιών για κρυφούς χρηματοδότες και οπλοστάσια, η Χρυσή Αυγή αντί να πέσει, ανεβαίνει διαρκώς!

Το μόνο που υπάρχει η είναι η Πίστη στον Εθνικισμό και η χαλύβδινη θέληση για Δικαιοσύνη και τιμωρία των προδοτών, των κλεφτών και των προσκυνημένων.

Το φρούριο Χρυσή Αυγή άντεξε και αντέχει σε όλα τα ύπουλα χτυπήματα. Η ψευτοδημοκρατία της Χούντας Σαμαρά καταρρέει. Η δικαίωση δεν αργεί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-mhnuma-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-sthn-sugkentrwsh-kata-twn-politikw#ixzz3EYSQC2cf

Comments Off on Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση κατά των πολιτικών διώξεων – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Comments are closed.