Το μήνυμα των προφυλακισμένων βουλευτών: Ναι στην πρόταση μομφής κατά της ξενόδουλης συγκυβέρνησης

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατήγγειλε για ακόμη μια φορά από του βήματος της Βουλής την παράνομη, άκυρη και αντισυνταγματική διαδικασία, κατά την οποία διεξάγεται η πρόταση μομφής κατά της συγκυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά.

Στην ψηφοφορία θα λείπουν εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός, οι οποίοι παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ανέγνωσε και κατέθεσε στα πρακτικά την επιστολή των τριών προφυλακισμένων βουλευτών, με την οποία τάσσονται υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.

Ευρισκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν μιας πρωτοφανούς πολιτικής διώξεως, η οποία υπήρξε καρπός μιας ωμής και ομολογημένης πολιτικής παρεμβάσεως, καταγγέλλω τόσο για λογαριασμό μου όσο και για λογαριασμό των συγκρατουμένων μου βουλευτών Ιωάννου Λαγού και Χρήστου Παππά ότι τάσσομαι υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, την οποία θεωρούμε εθνικά επικίνδυνη και υποτελή σε ξένα συμφέροντα και κέντρα εξουσίας.

Υπέρ της δυσπιστίας ενάντια σε μία κυβέρνηση της οποίας η πολιτική έχει ήδη οδηγήσει τον λαό μας σε εξαθλίωση και την πατρίδα μας στην εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας.

Επίσης, καταγγέλλουμε αυτούς που φρόντισαν να μας αφαιρέσουν κατ’ ουσίαν τα πολιτικά μας δικαιώματα με μία πρωτοφανή για το κράτος δικαίου, που υποτίθεται ότι έχουμε, μεθόδευση.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γεν. Γραμμ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Βουλευτής Α’ Αθηνών

Χρ. Η. Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας

Ιωάν. Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mhnuma-profulakismenwn-bouleutwn#ixzz2kFw5qAGZ

Comments Off on Το μήνυμα των προφυλακισμένων βουλευτών: Ναι στην πρόταση μομφής κατά της ξενόδουλης συγκυβέρνησης

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.