Το μαρξιστικό καθηγηταριό καλεί σε εξέγερση αλλά η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» δε βλέπει, γιατί είναι… τυφλή – να ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας!

Το μαρξιστικό καθηγηταριό καλεί σε εξέγερση αλλά η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» δε βλέπει, γιατί είναι… τυφλή – να ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας!

Γράφει ο Αντίοχος

Ανακοίνωση υπέρ της απόδρασης Ρωμανού, αλλά και της κακοποιού δράσης του, εξέδωσε το μαρξιστικό καθηγηταριό της 5ης ΕΛΜΕ. Καλώντας ταυτοχρόνως την ελληνική νεολαία σε «εξέγερση», το οποίο σε απλά ελληνικά και υπό τις παρούσες συνθήκες, σημαίνει να τα σπάσουν και να τα κάψουν όλα! Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο-πρόκληση, για να δείτε τι φυράματος άνθρωποι είναι αυτοί που τους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας, για να τους μάθουν… γράμματα:

«Στις 6 Δεκέμβρη του 2008 ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος ξεψύχησε από σφαίρες αστυνομικού στην αγκαλιά του παιδικού του φίλου Νίκου.

Ο έφηβος Νίκος, ο Νίκος Ρωμανός, διάλεξε ένα δικό του προσωπικό τρόπο να συγκρουστεί με ένα κράτος δολοφόνων, που τροφοδοτείται από μια κοινωνία απάθειας, αδιαφορίας και συνενοχής. Ταυτόχρονα, εξαντλώντας τα περιθώρια που παρέχει το σκληρό, ταξικό σύστημα εκπαίδευσης, που εμείς οι καθηγητές και οι γονείς σας αντιμετωπίζουμε μαζί σας, ο Νίκος έγινε φοιτητής.

Από τον Φλεβάρη του 2013, που συνελήφθη για ληστεία στον Βελεβενδό Κοζάνης, επανηλειμένα βασανίστηκε, κακοποιήθηκε βάναυσα από τους ανθρωποφύλακες συναδέλφους του δολοφόνου του φίλου του, του Αλέξη.

Όλο αυτό το διάστημα της φυλάκισης και των κακοποιήσεων, ο Νίκος αρνήθηκε να προσκυνήσει. Κράτησε ψηλά το κεφάλι, αντιστάθηκε, έφτυσε στα μούτρα τους βασανιστές του και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, που φτάνουν μέχρι και τον «αγωνιστή» Πρόεδρο της σημερινής «Δημοκρατίας».

Για τον λόγο αυτό, το κράτος των δολοφόνων τον τιμώρησε με έναν ακόμα τρόπο, που παραβιάζει τους ίδιους του τους νόμους: Του στέρησε το δικαίωμα στις εκπαιδευτικές άδειες, μην αφήνοντάς του την παραμικρή χαραμάδα ανάσας στις απάνθρωπες συνθήκες που ζει. Ούτε αυτή η τιμωρία τον τσάκισε. Από τις 10 του Οκτώβρη ο Νίκος Ρωμανός βρίσκεται σε απεργία πείνας διεκδικώντας το αυτονόητο στοιχειώδες δικαίωμά του στη μόρφωση.

Έτσι, το κράτος των δολοφόνων αποφάσισε, έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του φίλου του Αλέξη, να οδηγήσει και τον Νίκο στο θάνατο, απορρίπτοντας την αίτησή του.

Η στάση του κράτους απέναντι στον Νίκο Ρωμανό, συμβολίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη στάση του Συστήματος, που αυτό το κράτος εκπροσωπεί, απέναντι στη σημερινή νεολαία, σε εσάς, στα παιδιά μας:

Το ίδιο κράτος που δολοφόνησε τον Αλέξη, που βασανίζει και οδηγεί στον θάνατο το Νίκο, είναι το κράτος που κλείνει σχολεία, που απολύει δασκάλους, σχολικούς φύλακες και καθαρίστριες. Το κράτος των Τραπεζιτών και των «τραπεζών θεμάτων», που επιχειρούν να βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα και στις ανάγκες σας, οδηγώντας σας στην ανεργία, σε μια ζωή μίζερη και χωρίς δικαιώματα, με σκυμμένο κεφάλι. Είναι το ίδιο το κράτος, που σας κλείνει πονηρά το μάτι, με τους ένστολους υπάλληλους ή συνεργαζόμενους ναζί νταήδες του λέγοντάς σας: «Αν θέλεις να έχεις κάποιες πιθανότητες σωτηρίας, γίνε το ίδιο βάρβαρος με εμάς».

Εμείς οι καθηγητές της Ε΄ ΕΛΜΕ θεωρούμε ότι, άσχετα από τη γνώμη που ο καθένας μπορεί να έχει για τις προσωπικές επιλογές αντίστασης του Νίκου Ρωμανού, η αφαίρεση των μορφωτικών του δικαιωμάτων είναι απαράδεκτη και πρέπει να ανατραπεί. Απαιτούμε άμεση αποκατάσταση των δικαιωμάτων αυτών. Στεκόμαστε στο πλάι κάθε μαθητή μας, που διεκδικεί, φτάνοντας να θυσιάσει ακόμα και τη ζωή του, το αυτονόητο δικαίωμα στη γνώση και στη μόρφωση.

Φίλοι μαθητές, βοηθήστε να σωθεί ο Νίκος και να κερδίσει το στοιχειώδες ίδιο με το δικό σας δικαίωμα στη μόρφωση και στη ζωή.  Η αλληλεγγύη για τη σωτηρία της ζωής του Νίκου είναι αγώνας και για τη δική σας ζωή και μόρφωση.

Όταν η Τυραννία είναι Νόμος, η εξέγερση δεν είναι απλά ο τρόπος ζωής, που έχει το περισσότερο νόημα . Όπως διδάσκουν ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτονας, γίνεται ΚΑΘΗΚΟΝ».

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:

Πρώτον, αν υπήρχε στη χώρα «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» θα είχε δώσει εντολή να τους μπαγλαρώσουν και να τους οδηγήσουν ενώπιόν της, με τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη! Δεν το έκανε, γιατί –ως γνωστόν- είναι… τυφλή. Επιπλέον, έχει… άλλες ασχολίες, όπως, πως θα περιορίσει την εκλογική δύναμη του τρίτου κόμματος της χώρας!

Δεύτερον, αν υπήρχε κράτος, μία ώρα μετά την ανακοίνωση θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί η οριστική και αμετάκλητη απόλυση όλων όσων την υπέγραψαν!

Τρίτον, πρόκειται και για γελοίους, διότι μιλάνε εκ του ασφαλούς – όπως κάθε αναρχοκομμουνιστής στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης- για «κράτος δολοφόνων», ενώ τυγχάνουν κρατικοί υπάλληλοι!

(ΥΓ): Ψόφος στην ψοφοδεξιά που τους ανέχεται, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-marjistiko-kathhghtario-kalei-se-ejegersh-alla-h-anejarthth-dikaiosunh-d#ixzz3L6ZRJguz

Comments Off on Το μαρξιστικό καθηγηταριό καλεί σε εξέγερση αλλά η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» δε βλέπει, γιατί είναι… τυφλή – να ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.