Το παραδέχεται και ο Δανίκας: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή!

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που αναγκάζονται να παραδεχθούν το αυτονόητο, όσο κι αν αυτό δεν τους αρέσει καθόλου. Ότι, δηλαδή, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον αναμφισβήτητο πρωταγωνιστή της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ο γνωστός «προοδευτικός» Δημήτρης Δανίκας, αρθρογραφώντας στην διαδικτυακή έκδοση του “Πρώτου Θέματος”, προσπαθώντας να εξηγήσει για ποιόν λόγο θεωρεί «ότι δεν πρόκειται να βγούμε από το καθεστώς προστασίας για πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια» και αφού επεξηγεί γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, στην συνέχεια γράφει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

“Ο δεύτερος λόγος ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή». Γιατί τα ποσοστά του κόμματος του Μιχαλολιάκου ξεπερνούν το 15%. Μερικοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι σε λίγο θα σκαρφαλώσουν κοντά στο 20%. Γιατί σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα το κόμμα του Βενιζέλου δεν εμφανίζεται καν στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων της Α Αθηνών. Γιατί σε περίπτωση εκλογών ο Τσίπρας θα αναγκαστεί α συνεργαστεί κυβερνητικά με τον Σαμαρά. Γιατί έτσι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα καεί ως εναλλακτικό χαρτί. Γιατί έτσι η «Χρυσή Αυγή θα καταλήξει αξιωματική αντιπολίτευση. Και γιατί όσο περνάει ο χρόνος, όσο η ανεργία καλπάζει, όσο ο Ελληνας φτωχοποιείται και όσο το πολιτικό σύστημα κατρακυλάει στα τάρταρα ανυποληψίας, διαπλοκής και παραλυσίας, τόσο οι Κασιδιάρηδες ανοίγουν σαμπάνιες.

Αυτό το σενάριο προκαλεί πονοκέφαλο στους κύκλους των Βρυξελών. Και όχι μόνο των Βρυξελών αλλά και του Λευκού Οίκου. Γι΄ αυτό το λόγο απομακρύνεται από τις καλένδες το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Γι΄ αυτό τον λόγο κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» δεν επιθυμεί εκλογές. Τα περί αντιθέτου που ακούγονται είναι απλώς άσφαιρες μπαλοθιές. Και γι αυτό τα κυβερνητικά επιτελεία μαγειρεύουν παρασκηνιακά την συνταγή των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Επειδή με το σημερινό, ισχύον καθεστώς, διόλου αποκλείεται ο Κασιδιάρης να ανακηρυχθεί δήμαρχος Αθηναίων“.

Από τα γραφόμενα του Δανίκα εξάγονται τα εξής συμπεράσματα: Κανείς πια δεν αμφισβητεί ότι η Χρυσή Αυγή κινείται στο 20%. Είναι συμφωνημένη η μετεκλογική συνεργασία ΝΔ με Σύριζα, με την Χρυσή Αυγή να είναι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αυτό ακριβώς προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στους διεθνείς τοκογλύφους και τους αμερικανοσιωνιστές.

Ακόμη, γι΄ αυτόν τον λόγο και μόνο δεν προχωρούν στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, γιατί τρέμουν το αποτέλεσμα. Είναι σίγουρο ότι μαγειρεύουν παρασκηνιακά διάφορες αλχημείες για το πώς θα γίνουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές, επειδή αν μείνουν τα πράγματα όπως έχουν είναι το πιο πιθανό είναι η Χρυσή Αυγή να εκλέξει τον επόμενο Δήμαρχο Αθηναίων. Δεν χρειάζεται εμείς να προσθέσουμε τίποτα άλλο, πέρα από την διαπίστωση ότι αυτή ακριβώς η γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αντανακλάται στις αήθεις και ανέντιμες επιθέσεις λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-paradechetai-kai-o-danikas-panw-apo-20-h-chrush-augh#.Ujhv89LwmCg#ixzz2fA9r8pYN

Comments Off on Το παραδέχεται και ο Δανίκας: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.