Το παραδέχονται όλοι: Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

dermentzoglou-2__article

Έχουμε και στο παρελθόν αναφερθεί στην επικοινωνιακή δύναμη και τον συμβολισμό των γελοιογραφιών και ιδιαίτερα στις μεγάλες αλήθειες που μπορούν να ειπωθούν από ένα σκίτσο. Ο σημερινός “Ελεύθερος Τύπος” φιλοξενεί μια γελοιογραφία του Δερμεντζόγλου που παρά το… τρομοκρατικό μήνυμα που θέλει να περάσει, προχωρεί σε μια μεγάλη παραδοχή.

Το σκίτσο παρουσιάζει μια γηρασμένη από λήθαργο “Δημοκρατία” να μονολογεί: “Έβλεπα έναν εφιάλτη. Ξύπνησα και ήταν αυγή. Χρυσή Αυγή”. Πολύ εύστοχα, λοιπόν, το αντιλήφθηκε και το απέδωσε ο εν λόγω σκιτσογράφος.

Η διεφθαρμένη ψευτοδημοκρατία τους που έχει επιφέρει τόσα δεινά στον Λαό και την Πατρίδα πνέει τα λοίσθια. Οι προδομένοι Έλληνες ολοένα ξυπνούν από έναν βαθύ λήθαργο και πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι μακριά η ώρα που θα καταπέσει το φαύλο καθεστώς των διεφθαρμένων και των εθελόδουλων υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων. Σύντομα θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-paradechontai-oloi-jhmerwnei-h-chrush-augh-tou-ellhnismou#.Uff8Yo1M_-Q#ixzz2aYJHVvrC

Comments Off on Το παραδέχονται όλοι: Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.