“Το Παρόν”: «Πάνω από 13% η Χρυσή Αυγή στα μυστικά γκάλοπ. Αποτυχημένη η έμπνευση Σαμαρά για διώξεις»

“Το Παρόν”: «Πάνω από 13% η Χρυσή Αυγή στα μυστικά γκάλοπ. Αποτυχημένη η έμπνευση Σαμαρά για διώξεις»

«Χοντρό» παραμύθι (πολλαπλάσιο του φυσικού βάρους του «εταίρου πλήρης ευθύνης» Βαγγέλη Βενιζέλου) φαίνεται ότι τρώει ο Αντώνης Σαμαράς από τους συμβούλους του. Τον παραμυθιάζουν ότι η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Είναι οι ίδιοι που τον διαβεβαιώνουν ότι «θα έλιωνε» άνετα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Δεν παραλείπουν, εννοείται, να τον «γλείφουν» πατόκορφα και να τον ταράζουν στις κολακείες για το «ανυπέρβλητο πολιτικό του μέγεθος».

Τόσο το χειρότερο γι’ αυτόν, μόλις ξυπνήσει. Επ’ αυτού «το Παρόν» λέει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία και σας παραθέτουμε:

«Αυτοί που παραπλανούν τον Σαμαρά είναι οι ίδιοι που τον διαβεβαιώνουν ότι με το σόου της σύλληψης και τις χειροπέδες στον Μιχαλολιάκο και στους υπασπιστές του η ΝΔ θα κέρδιζε το λιγότερο δύο μονάδες. Σήμερα τι έχουν να πουν, που όχι μόνο δεν ανέβηκε το ποσοστό της ΝΔ, αλλά η Χρυσή Αυγή βγήκε κερδισμένη και στα μυστικά γκάλοπ καταγράφεται γύρω στο 13%, ίσως και παραπάνω;

Κόντρα σε αυτήν τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ πάει πολύ καλά (δεν ρωτάνε τους βουλευτές, πρωτευουσιάνους και επαρχιώτες, αν έχουν την ίδια εκτίμηση, για να δουν μήπως ζουν σε γυάλινο κτίριο;), υπάρχουν κάποιοι άλλοι από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού που έχουν εντελώς διαφορετική πληροφόρηση και, κατ’ επέκταση, άποψη. Και μεταφέρουν στον πρωθυπουργό τις εκτιμήσεις τους, οι οποίες είναι δυσάρεστες, όμως κάθε άλλο παρά είναι βέβαιο ότι εισακούονται ή λαμβάνονται υπόψη. Και τούτο γιατί η απέναντι πλευρά συνεχίζει να παρουσιάζει στον πρωθυπουργό μια πλαστή εικόνα, μέχρι το σημείο να του λέει ότι θα καταγραφεί ως μεγαλύτερος και από τον Ελευθέριο Βενιζέλο ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα!

Να σημειωθεί ότι οι συνεργάτες αυτοί που δεν συμφωνούν με τα λόγια τα μεγάλα ήταν αντίθετοι με το σόου της σύλληψης των ηγετικών στελεχών της ΧΑ όπως και με τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης. Είχαν την άποψη ότι έπρεπε να μείνουν στη δολοφονία του Φύσσα, πλην όμως επεκράτησε πλήρως η γραμμή Δένδια, που στην πορεία όμως θα αντιμετωπίσει δυσκολίες».

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο; Το κείμενο μιλάει από μόνο του για την πραγματική ροή των γεγονότων και όχι όπως θέλουν τα «παπαγαλάκια» του αποτυχημένου Σαμαρά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-paron-panw-apo-13-h-chrush-augh-sta-mustika-gkalop.-apotuchhmenh-h-empne#ixzz2mPzpjinF

Comments Off on “Το Παρόν”: «Πάνω από 13% η Χρυσή Αυγή στα μυστικά γκάλοπ. Αποτυχημένη η έμπνευση Σαμαρά για διώξεις»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.