Το «πατριωτάκι» ο Πανοκαμμένος προς την πρέσβη του Ισραήλ: Η στρατιωτική συνεργασία μας θα συνεχιστεί

Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή κάποιοι ψοφοδεξιοί (της διαδικτυακής φωνής του φον Αντωνάκη) αναρωτιόντουσαν τις προηγούμενες μέρες «Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το Ισραήλ;» και… αγωνιούσαν αν η νέα κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων «θα φροντίσει να διατηρήσει τις στενές σχέσεις με το Ισραήλ», τους ενημερώνουμε για να πάει η… καρδιά τους στη θέση της.

Συνάντηση, λοιπόν, σε θερμό κλίμα (όπως άλλωστε αναμενόταν…) είχε το «πατριωτάκι» ο προεδροπάνος Καμμένος, με την πρέσβη του Ισραήλ, Ιρίτ Μπεν-Αμπά και την ακολουθία της. Ο προεδροπάνος χαρακτήρισε «πολύ σημαντική» τη συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ, αλλά και την τριμερή συνεργασία της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και δεσμεύτηκε ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και με τη νέα κυβέρνηση: «Θα συνεχίσουμε την συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο».

Αυτά και για μερικούς ανόητους της άλλης πλευράς (της αριστεράς) που νόμιζαν ότι η «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς» θα διακόψει τη στρατιωτική συνεργασία με το σιωνιστικό κράτος, γιατί έδωσαν βάση στις θέσεις για την Άμυνα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 02/06/2012, στις οποίες δεσμευόταν για «διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ» και στην ανακοίνωσή του της 06/10/2013, στην οποία υποστήριζε ότι «η στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ εγκυμονεί κινδύνους για τη χώρα μας».

(ΥΓ): Υπενθυμίζουμε δημοσίευμα του «Βήματος» της 11/11/2012, με τίτλο «Ποιοι συνομιλούν με τις ξένες πρεσβείες» (το οποίο –όπως βλέπουμε- «έπεσε μέσα» στην περίπτωση Καμμένου):

«Στο ευρύτερο σύστημα της Δεξιάς οι πρεσβείες παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένου και των δύο υπαρχηγών του, των κκ. Χρ. Ζώη και Κ. Μαρκόπουλου. Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά…».

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-patriwtaki-o-panokammenos-pros-thn-presbh-tou-israhl-h-stratiwtikh-suner#ixzz3Qfuy3T2X

Comments Off on Το «πατριωτάκι» ο Πανοκαμμένος προς την πρέσβη του Ισραήλ: Η στρατιωτική συνεργασία μας θα συνεχιστεί

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.