Το πολυνομοσχέδιο του αίσχους χαρίζει περιουσίες στα αρπακτικά της τρόικα!

troika_arpaxtika2__article

Το πολυνομοσχέδιο του αίσχους εξαθλιώνει τους Έλληνες και “χαρίζει” την περιουσία τους αφορολόγητη στα αρπακτικά της τρόικα!

Διάταξη που καθιερώνει πλήρη φορολογική ασυλία για τα μόνιμα εγκατεστημένα στη χώρα μας στελέχη και απλά μέλη των κλιμακίων της τρόικας, καθώς και για τους μόνιμα εγκατεστημένους στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες εμπειρογνώμονες της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Κομισιόν, συμπεριέλαβε η κυβέρνηση στο νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Σύμφωνα με τη διάταξη αυτή προβλέπεται ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν θα λογοδοτούν στις ελληνικές αρχές για οποιαδήποτε αγορά περιουσιακού στοιχείου μεγάλης αξίας πραγματοποιούν στη χώρα μαςκαθώς απαλλάσσονται από τα τεκμήρια διαβίωσης και το «πόθεν έσχες» της ελληνικής φορολογικής νομοθεσίας.

Με τη διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 30 του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (πολυνομοσχέδιο) προβλέπεται ότι οι ρυθμίσεις των άρθρων 31-34 του ίδιου Κώδικα, οι οποίες αφορούν στον προσδιορισμό των εισοδημάτων με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων, δεν ισχύουν για «κάθε φυσικό πρόσωπο που εργάζεται σε θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή Διεθνούς Οργανισμού που έχει εγκατασταθεί βάσει διεθνούς συνθήκης την οποία εφαρμόζει η Ελλάδα».

Η φωτογραφική αυτή διάταξη του άρθρου 30 αφορά όλα τα μόνιμα εγκατεστημένα στην Ελλάδα στελέχη και τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που απαρτίζουν τα κλιμάκια ελεγκτών της τρόικας και λειτουργούν ως μόνιμοι τοποτηρητές των δανειστών. Αφορά επίσης και τα μέλη της Ομάδας Δράσης του Ράιχενμπαχ, η οποία έχει αναλάβει την παροχή συμβουλών τεχνικής βοήθειας για την προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που έχουν επιβληθεί με το Μνημόνιο.

Δηλαδή την ώρα που οι Έλληνες εξαθλιώνονται από τις αμέτρητες και άδικες φοροεπιδρομές του καθεστώτος, όλοι οι ξένοι τοποτηρητές της τρόικα και της Ομάδας Δράσης δεν θα ελέγχονται για πόθεν έσχες για ό,τι αγοράσουν στη χώρα μας και δεν θα είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν πού βρήκαν τα χρήματα! Οι ελληνικές φορολογικές αρχές δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να ελέγξουν το επίπεδο διαβίωσης των ξένων ελεγκτών και τοποτηρητών, ούτε την προέλευση των χρημάτων που τυχόν δαπανούν για την απόκτηση περιουσίας στην Ελλάδα!

Το νέο πολυνομοσχέδιο είναι ένα έκτρωμα των τοκογλύφων που αποκεφαλίζει χιλιάδες συμπολίτες μας και οδηγεί σε οριστική εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Η καταψήφισή του και η πτώση της ξεπουλημένης συγκυβέρνησης αποτελούν μονόδρομο για τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπαλλήλους τους μέχρι να κερδίσουμε και πάλι την Εθνική μας ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-troikana-arpachtika-kai-h-asudosia-tous#.UeRPMTvwmCg#ixzz2Z92BTd5x

Comments Off on Το πολυνομοσχέδιο του αίσχους χαρίζει περιουσίες στα αρπακτικά της τρόικα!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.