Το Σύστημα, οι επερχόμενες εκλογές και η Χρυσή Αυγή

Το Σύστημα, οι επερχόμενες εκλογές και η Χρυσή Αυγή

Ανάλυση της πολιτικής κατάστασης ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα των παράνομων διώξεων

Του Ηλία Κασιδιάρη

Την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις κλείνει ένας ακριβώς χρόνος από την ημέρα που το Σύστημα κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στο Εθνικιστικό Κίνημα. Πάντοτε μας πολεμούσαν, όμως το τελευταίο έτος η πολεμική τους ξεπέρασε κάθε όριο. Μέσα στον πανικό τους αναγκάστηκαν να κραυγάσουν πως σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία, ούτε Σύνταγμα, παρά μόνο ένα διεφθαρμένο σύμπλεγμα πολιτικών και επιχειρηματιών που ελέγχεται από την διεθνή τοκογλυφία. Αισθάνομαι σαν μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από το πρωινό της 28ης Σεπτεμβρίου όταν με επισκέφθηκαν κατ’ οίκον αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές για να με ενημερώσουν ότι… διευθύνω εγκληματική οργάνωση. Σε πρώτη φάση γλίτωσα «στο τσακ» την φυλάκιση (έπειτα όμως έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα και η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή).

Κατά τους μήνες που ακολούθησαν δώσαμε κυριολεκτικά μία μάχη επιβίωσης. Το Σύστημα θεωρούσε δεδομένο πως με τις παράνομες φυλακίσεις, τις διώξεις, τις δολοφονίες και την τρομοκρατία θα κατάφερνε να διαλύσει το κόμμα μας. Τελικώς συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ο πόλεμός τους μας συσπείρωσε και έδειξε σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ποια είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται πραγματικά στην διεφθαρμένη εξουσία. Νδ, Σύριζα και όλα τα αποκόμματα της παρακμής και της απάτης ενώθηκαν στον πόλεμο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Αποδείξαμε έτσι ότι τα εκλογικά τους δίπολα είναι παραμύθια για να ξεγελούν τους αδαείς και να δημιουργούν μία πλαστή εικόνα πολυφωνίας. Στην πράξη ανήκουν όλοι στο ίδιο διεφθαρμένο καθεστώς που μοναδικό του εχθρό έχει την Χρυσή Αυγή.

Οι μεγάλες πολιτικές μάχες που ακολούθησαν, για την ευρωβουλή και την τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν νικηφόρες. Σε ένα πράγμα συμφώνησαν όλα τα παπαγαλάκια των καναλιών το βράδυ της 25ης Μαΐου: «Μοναδικός νικητής των εκλογών είναι η Χρυσή Αυγή». Ο Σαμαράς απέτυχε «να μας πάει στο 2% όπως πίστευε σαν μεγαλοαστός που είναι κλπ». Σταθήκαμε όρθιοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, αυξήσαμε τα εκλογικά ποσοστά μας, πολλαπλασιάσαμε την πολιτική μας δύναμη. Το Σύστημα αρνήθηκε να αποδεχθεί την παταγώδη αποτυχία του και συνέχισε τις παράνομες διώξεις. Έτσι, λίγο αργότερα βρέθηκα και εγώ στην φυλακή. Παράλληλα εντάθηκε η επιχείρηση τρομοκράτησης της κοινής γνώμης, η καταστολή και οι απαγορεύσεις, οι συκοφαντίες και τα ψέμματα των καναλιών. Πρόκειται για τους τελευταίους σπασμούς ενός κτήνους που ψυχορραγεί. Στην πραγματικότητα η «χούντα των καραγκιόζηδων», δηλαδή η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχει τελειώσει. Διανύουμε μακρά προεκλογική περίοδο και όλα τα δεδομένα που ίσχυαν προ ολίγων μηνών έχουν αλλάξει άρδην. Μία εντελώς νέα πολιτική πραγματικότητα διαμορφώνεται και η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί ως η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. από εδώ και πέρα θα κριθούμε πραγματικά και θα έχουμε μία ιστορική ευκαιρία να αποδείξουμε αν είμαστε άξιοι της αποστολής που έχουμε αναλάβει. Οι στιγμές είναι απόλυτα κρίσιμες για το Εθνικιστικό Κίνημα και πάνω απ’ όλα για την Πατρίδα μας.

Σαμαράς, Τσίπρας, δημοσκοπήσεις και η Αλήθεια

Σε ένα πράγμα συμφωνούν αυτή την στιγμή οι πάντες (από τους πολiτικάντηδες πάσης φύσεως και τους νταβατζήδες του δημοσίου βίου μέχρι τις ξένες πρεσβείες). Ο Σαμαράς είναι τελειωμένος, του έχουν κάνει ήδη κηδεία και μνημόσυνο και όλοι οργανώνονται για την επόμενη μέρα (για την ακρίβεια η επίσκεψη στην Μέρκελ ήταν η κηδεία και η εκδήλωση στην Χαλκιδική το μνημόσυνο). Το άτομο βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν, τα είχε χάσει ολοκληρωτικά και η ψυχική του αστάθεια είναι καταφανής. Τα χαστούκια στο Βερολίνο, οι μετέπειτα εξελίξεις (παραίτηση πρέσβη κλπ) και κυρίως η κωμική ομιλία του στην Χαλκιδική δικαιώνουν την άποψή μας. Μόλις είπε ότι «κρατούσα μία χειροβομβίδα που τελικά δεν έσκασε και μία φωνή με φώναζε Αντωνη…» κάθε νοήμων πολίτης ανατρίχιασε σκεπτόμενος ότι ο συγκεκριμένος θλιβερός τύπος είναι πρωθυπουργός της χώρας. Ευτυχώς ο πολιτικός του χρόνος τελειώνει. Δυστυχώς ο φερόμενος ως διάδοχός του γεννά και αυτός ανάλογα τρομερές ανησυχίες.

Προσωπικά κατάλαβα τι εστί Τσίπρας σε μία ψηφορία στην βουλή. Ο Σύριζα είχε κάνει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και όταν ήρθε η ώρα του Mr. Alexis να ψηφίσει, τους άφησε όλους άφωνους. Ψήφισε «όχι» στην δική του πρόταση! Ο ψηφολέκτης του θύμισε ότι αυτός είναι ο εισηγητής επομένως είναι άτοπο να καταψηφίσει τον εαυτό του. Τότε ο Τσίπρας τον κοίταξε με το βλέμμα της αγελάδας, έσκασε ένα αμήχανο χαμόγελο και ψέλισε «ναι». Δυστυχώς αυτό το άτομο με το αμφίβολο IQ διεκδικεί πρωθυπουργία με την ευχή και την αγάπη των διεθνών τοκογλύφων. Ίσως τα ταξίδια και οι επαφές Δραγασάκη-Σταθάκη να έχουν σκοπό να καθησυχάσουν την γερμανική οικονομική ολιγαρχία με επιχειρήματα του στυλ: «μη το φοβάστε, το παιδί είναι χαζό, κάνει ό,τι του λένε…». Πέρα από την πλάκα, η απόλυτη αποδοχή των συριζαίων από τα ξένα κέντρα εξουσίας αποδεικνύει πως θα συνεχίσουν και αυτοί επάξια το έργα Σαμαρά, δηλαδή το ξεπούλημα της χώρας. Ακριβώς εδώ ξεκαθαρίζει ο κρίσιμος ρόλος της Χρυσής Αυγής.

Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει σοκ και δέος στο περιβάλλον του Μαξίμου. Ο Σταμάτης, καθ’ ύλην αρμόδιος για τα εκλογικά μαγειρέματα, παρακαλάει τον Σαμαρά να κάνει εδώ και τώρα εκλογές. Ακόμα και έτσι όμως η παρτίδα δεν σώζεται. Η Χρυσή Αυγή, παρά τον διαρκή πόλεμο των δημοσκόπων και το πετσόκομμα των ποσοστών της, παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη. Στην επόμενη βουλή η εκπροσώπηση των Εθνικιστών μπορεί και πρέπει να είναι μαζική και δυναμική.

Στόχος μας ένα υψηλό διψήφιο ποσοστό και η εκλογή τριάντα και πλέον αντιπροσώπων. Μόνο έτσι θα μπει φραγμός στην εθνομηδενιστική πολιτική της ερχόμενης συγκυβέρνησης, όποια και αν είναι αυτή (Σύριζα-ΝΔ, Σύριζα-Ποτάμι-Πασόκ ή όλοι αυτοί μαζί). Μία ισχυρή Χρυσή Αυγή μέσα στη βουλή είναι η μόνη εγγύηση της εθνικής αντίστασης και της διάσωσης των δικαίων του Λαού μας. Οι επερχόμενες εκλογές θα σημάνουν και την τελική αναμέτρηση ημών των προφυλακισμένων βουλευτών με την εξουσία. Τι θα συμβεί σε περίπτωση επανεκλογής μας; θα φτύσουν για δεύτερη φορά την λαϊκή ετυμηγορία και θα μας κρατήσουν παράνομα στην φυλακή; ασφαλώς και δεν θα έχουν πλέον την δύναμη για κάτι τέτοιο. Απαιτείται λοιπόν να αγωνιστούμε ενωμένοι για την μεγάλη εκλογική Νίκη. Μόνο τότε θα πέσει οριστικά η παράνομη σκευωρία και θα ξαναγίνει η φωνή μας, φωνή της Αλήθειας μέσα στο άντρο της διαφθοράς και της προδοσίας.

Φυλακές Κορυδαλλού
28 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-susthma-oi-eperchomenes-ekloges-kai-h-chrush-augh#ixzz3F566GtbD

Comments Off on Το Σύστημα, οι επερχόμενες εκλογές και η Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.