Το… τιμημένο ΚΚ€ εύχεται να μην κλείσει το Mega του συντρόφου Μπόμπολα

Το... τιμημένο ΚΚ€ εύχεται να μην κλείσει το Mega του συντρόφου Μπόμπολα

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού να εύχεται να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το υπ’ αριθμόν ένα φερέφωνο της ρεμούλας, της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης, δηλαδή το κανάλι mega, αλλά το… τιμημένο κουκουέ έχει την αντίθετη άποψη.

«Εύχομαι να μην κλείσει», είναι η θέση του… τιμημένου, όπως εκφράστηκε από την… Πασιονάρια της Εκάλης, Λιάνας Κανέλλα, στο –επίσης διαπλεκόμενο κ.τ.λ.- κανάλι ΣΚΑΪ.

Ιδού η πλήρης δήλωσή της Κανέλλας: «Όποιος επιχαίρει για κάθε κλείσιμο τέτοιου τύπου με 550 εργαζόμενους σε δύσκολους καιρούς είναι περίπου κουτός, διότι δεν πρόκειται να έρθει η επανάσταση με το να κλείσει το Mega. Νομίζω ότι αν κλείσει ένα τέτοιο μαγαζί σε αυτόν το χώρο, αυτές τις ημέρες, αυτόν τον καιρό, σε αυτή τη χώρα, σε αυτή την Ευρώπη, με αυτές τις συνθήκες και με αυτό το σύστημα, δύσκολα ξανά ανοίγει. Νομίζω ότι θα βρεθεί μία κάποια λύση. Εύχομαι να μην κλείσει».

Όπως βλέπουμε, η Κανέλλα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-timhmeno-koukoue-euchetai-na-mhn-kleisei-to-mega-tou-suntrofou-mpompola#ixzz49nbesMqw

Comments Off on Το… τιμημένο ΚΚ€ εύχεται να μην κλείσει το Mega του συντρόφου Μπόμπολα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.