Το “χοιροστάσιο” της Βουλής και μια αντιπαράθεση για τη Χρυσή Αυγή


Σε κακόγουστη παράσταση μετατράπηκε η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή κατά τη συζήτηση για προανακριτική εις βάρος υπουργού του Τσίπρα, αντιπαράθεση η οποία ανέδειξε το “δημοκρατικό” ήθος και επίπεδο των ανθρώπων που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα.

Πρωταγωνιστές του νέου αυτού επεισοδίου οι Πολάκης και Πλεύρης, οι οποίοι αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς, ύστερα από επίθεση στον δήθεν εθνικιστή Θανάση Πλεύρη τον οποίο ο Πολάκης χαρακτήρισε ως χοίρο και γουρούνι, γιατί συμμετείχε – λέει – σε νεαρή ηλικία σε εκδηλώσεις και πορείες της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια είναι η συνομοταξία των “σκληρών” της ΝΔ έχει δώσει μάχες για να αποτινάξει από πάνω της οτιδήποτε εθνικιστικό και δεν είναι τυχαίο ότι το όποιο παρελθόν τους χρησιμοποιείται ως μομφή από τους “τιμώμενους” αγωνιστές της αριστερά, άσχετα εάν οι καταγγελίες ευσταθούν ή όχι.


Και εδώ έγκειται η γύμνια των κατ’ επίφαση πατριωτών της ΝΔ. Σπεύδουν να κάνουν δηλώσεις μετανοίας και να διαβεβαιώσουν πως σήμερα είναι δημοκράτες αντί να απαντήσουν πως χοίροι και γουρούνια είναι αυτοί που καίνε ελληνικές σημαίες και αυτοί που τους προστατεύουν από τα έδρανα της Βουλής. Αλλά τώρα που απουσιάζει η Χρυσή Αυγή από τη Βουλή κάθε ελπίδα για αντιπαράθεση απέναντι στην αριστερά και τους ανιστόρητους προβοκάτορες της είναι μάταιη. 


Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Φυλακές Δομοκού 2021

Comments Off on Το “χοιροστάσιο” της Βουλής και μια αντιπαράθεση για τη Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.