Το Facebook κατέβασε ανάρτηση του ίδιου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ!

Το Facebook κατέβασε ανάρτηση του ίδιου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ!

Το βρώμικο κατεστημένο και τα κοινωνικά δίκτυα κατά της εκλογής Τραμπ

Κάποιοι ψεύτες, ισχυρίζονται ότι δεν έχουν τις πλάτες του Συστήματος για όσα κάνουν εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Λένε ψέματα! Και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το γεγονός ότι η εταιρεία Facebook ανακοίνωσε ότι κατέβασε αναρτήσεις και διαφημίσεις της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ καθώς αυτές παραβίαζαν την πολιτική της εταιρείας “κατά του οργανωμένου μίσους”.

Οι διαφημίσεις έδειχναν ένα κόκκινο ανεστραμμένο τρίγωνο με κείμενο που ζητούσε από τους χρήστες του Facebook να λάβουν μέρος σε μια συλλογή υπογραφών εναντίον της Antifa, ενός χαλαρά οργανωμένου αντιφασιστικού κινήματος.

Με tweet του σήμερα ο Τζόναθαν Γκρίνμπλατ, επικεφαλής της διεθνούς εβραϊκής μκο, Anti-Defamation League (ADL) είπε για το σύμβολο: «Οι Ναζί χρησιμοποιούσαν κόκκινα τρίγωνα για να ταυτοποιούν τα πολιτικά τους θύματα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η χρήση του για επίθεση σε πολιτικούς αντιπάλους είναι εξαιρετικά προσβλητική».

Φυσικά και δεν έχει καμία βάση τα όσα λένε, αφού κόκκινα τρίγωνα χρησιμοποιούνται ακόμη και για επισημάνσεις οδών. Απλά όλοι γνωρίζουμε ποιοι ελέγχουν το περίφημα κοινωνικά δίκτυα και ποιων τα συμφέροντα υπηρετούν και είναι οι ίδιοι που και στην Ελλάδα έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή.

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One Response to Το Facebook κατέβασε ανάρτηση του ίδιου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ!