Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά

Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά

Το σύστημα έχει περάσει την πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής από πολλά κύματα και πολλά επίπεδα. Από τις προφυλακίσεις και τις δολοφονίες, εσχάτως έχουν περάσει στην πλήρη φίμωση σε συνδυασμό με αλλεπάλληλες «Χρυσαυγιάδες», όπου οι Φιλιππινέζοι βαπτίζονται «Χρυσαυγίτες», προκειμένου να εξυπηρετηθεί η καθεστωτική προπαγάνδα.

Οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να δείξουν ότι η Χρυσή Αυγή «πέφτει» και ότι τα αποκόμματα του συστήματος «ανεβαίνουν». Προσπαθούν εις μάτην βέβαια, αφού ο Λαός έχει καταλάβει τον βρώμικο ρόλο τους στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Από την άλλη μεριά ο καθηγητής Πανάς διεξάγει δημοσκοπήσεις επιστημονικές, που ουδέποτε προβάλλονται από τα καθεστωτικά μέσα επειδή δεν γίνονται τα κατά παραγγελία «ψαλίδια» στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και το αντίστοιχο «φούσκωμα» των ποσοστών της ΝΔ. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει επιβεβαιωθεί και από τις εθνικές εκλογές του 2012 και από τις ευρωεκλογές.

Η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά που μόλις προβλήθηκε στην εκπομπή Μακελειό 5, δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή παρά την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που συνεχώς διογκούται, όντας πλέον σαφέστατα σε διπλάσια ποσοστά και αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, παρά τις προσπάθειες σύσσωμου του πολιτικού συστήματος να γίνει «προσπέραση» από το «Ποτάμι» του Σημιτικού Θεοδωράκη.

Χωρίς αναγωγή τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση Πανά είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 31%
ΝΔ: 21,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 9,5%
ΠΟΤΑΜΙ: 6,7%
ΠΑΣΟΚ: 6,2%
ΚΚΕ: 5,8%
ΑΝΕΛ: 3%

Πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή στην Αττική:

ΣΥΡΙΖΑ: 30,3%
ΝΔ: 24%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 11%
ΠΟΤΑΜΙ: 6%
ΠΑΣΟΚ: 6,3%
ΚΚΕ: 5,9%
ΑΝΕΛ: 3,3%

Με την αναγωγή γίνεται σαφές ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 10,5% εκλέγοντας 28 και πλέον βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όντας δηλαδή η μόνη πολιτική δύναμη που συνεχώς κερδίζει παρά το γεγονός ότι την πολεμούν όλα τα άνομα συμφέροντα.

Αν διατηρηθούν τα συγκεκριμένα ποσοστά, καθίσταται βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσει αναγκαστικώς με τη ΝΔ, αφού όλες οι άλλες επιλογές φτιάχνουν εξαιρετικά ασταθείς κυβερνήσεις, οι οποίες θα καταρρεύσουν ευθύς μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει ρεντίκολο με την μνημονιακή στροφή του.

Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές θα είναι η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση, έχοντας πλέον στο δυναμικό της 28 βουλευτές, προκειμένου να αποκαλύπτει τα σκάνδαλα και τις ανομίες των κυβερνώντων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/trith-politikh-dunamh-h-chrush-augh-sthn-dhmoskophsh-tou-kathhghth-pana#ixzz3FJ1PKQO3

Comments Off on Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.