Τρομοκράτης Κουφοντίνας (το Πασόκ είναι εδώ!): Οι Χρυσαυγίτες είναι… τέρατα

Τρομοκράτης Κουφοντίνας (το Πασόκ είναι εδώ!): Οι Χρυσαυγίτες είναι… τέρατα

Συνέντευξη στην «αγαπημένη των τρομοκρατών» (την «Εφημερίδα των Συντακτών» που διαδέχτηκε την κακόφημη «Ελευθεροτυπία»), έδωσε από τη φυλακή ο σύντροφος Πασοκο-Κουφοντίνας, πρώην τρομοκράτης της 17Ν και πρώην στέλεχος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, όταν βρισκόταν στις… δόξες του (κι έκλεβε με χέρια και με πόδια…).

Τώρα, ο παλαιοπασόκος σύντροφος Κουφοντίνας, το γύρισε στο πολύ… επαναστατικό κι αφού φαντασιώθηκε… «εξεγερτικά ρεύματα» και θυμήθηκε τα τραγούδια που’ λεγαν οι εαμοβούλγαροι στον συμμοριτοπόλεμο, έδωσε συμβουλές στους ομοϊδεάτες του για να ξεκινήσουν την… επανάσταση:

«Για να ξεσηκωθεί ο λαός πρέπει να ξεπεράσει τις πολλαπλά βολεμένες και τακτοποιημένες πολιτικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες, να μην περιμένει καμία λύση απ’ τους επίσημους θεσμούς».

Και βέβαια, ο έμπειρος παρακρατικός πασοκοκομμουνιστής φονιάς, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φαινόμενο της εποχής, την Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιώντας τις γνωστές ατάκες του… συνταγματικού τόξου (του οποίου είναι σαρξ εκ της σαρκός):

«Η Χρυσή Αυγή έκανε τη «βρόμικη δουλειά», οργάνωνε έναν εμφύλιο πόλεμο για λογαριασμό της εξουσίας, με τις πλάτες του κράτους. Όσο για αυτά που λέει ότι πιστεύει η Χρυσή Αυγή; Εγώ ξέρω ότι πιστεύει στον Χίτλερ, στον ναζισμό, στα κρεματόρια του Άουσβιτς, σε όλα εκείνα τα αποτρόπαια, φρικιαστικά εγκλήματα που αδυνατεί να συλλάβει και η πιο διεστραμμένη φαντασία. Στον νου μου έρχονται τα λόγια του Γκράμσι, πως όταν πεθαίνει το παλιό και δεν έχει γεννηθεί ακόμη το καινούργιο, τότε είναι η εποχή των τεράτων».

Προφανώς, το πασοκόσκυλο μιλώντας για «βρόμικη δουλειά» και για «πλάτες του κράτους», κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, καθότι είναι γνωστός ο βρώμικος ρόλος της 17Ν στο στερέωμα στην εξουσία της κλεφτουριάς του πασοκισμού! Σκασμός, λοιπόν, «φαρμακοχέρη» σύντροφε Κουφοντίνα, γιατί έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου στη σημερινή δυστυχία του ελληνικού λαού!

(ΥΓ): Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα… κλεπτοκρατική…

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tromokraths-koufontinas-to-pasok-einai-edw-oi-chrusaugites-einai-terata#ixzz2mvfX3PaO

Comments Off on Τρομοκράτης Κουφοντίνας (το Πασόκ είναι εδώ!): Οι Χρυσαυγίτες είναι… τέρατα

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.