Τρόμος σ’ αυτούς που κατέλυσαν το Σύνταγμα: ο Αθανασίου εκλιπαρεί να ψηφιστεί ο Δήμας

Τρόμος σ’ αυτούς που κατέλυσαν το Σύνταγμα: ο Αθανασίου εκλιπαρεί να ψηφιστεί ο Δήμας

Όσο πιο πολύ συνειδητοποιούν το αναπόφευκτο δραματικό τέλος, τόσο περισσότερο κυριεύονται από το φόβο τα στελέχη της Χούντας Σαμαρά, τα οποία επιδόθηκαν σε σωρεία αντεθνικών εγκλημάτων καταλύοντας τους Νόμους και το Σύνταγμα της Ελλάδος ούτως ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία.

Μετά τον Σαμαρά λοιπόν, ο οποίος σύμφωνα με τις διαρροές βρίζει και απειλεί τους πάντες αδυνατώντας να συλλάβει την συντριπτική του ήττα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, αποφάσισε να εξωτερικεύσει τον προσωπικό του τρόμο, κατηγορώντας τους πάντες ισχυριζόμενος πως «η εκλογή ΠτΔ δεν αποτελεί όχημα για εθνικές εκλογές»!

Πρόκειται βεβαίως για μια κωμικοτραγική δήλωση, ενδεικτική εντούτοις του πως αντιλαμβάνονται την ισχύ του Συντάγματος εκείνοι οι οποίοι επιδόθηκαν στον κανιβαλισμό του! Εάν μπορούσε να δικαιολογηθεί επικοινωνιακά, η Χούντα Σαμαρά θα είχε αναμφίβολα φροντίσει να αποσυνδέσει τις εκλογές με την αδυναμία εκλογής ΠτΔ, ή ακόμη χειρότερα, θα καταργούσε τις εκλογές!

Έντρομος και με τις Ερινύες να λυσσομανούν πάνω από το ψόφιο πια πολιτικό του σαρκίο, ο Χ. Αθανασίου ικετεύει για την ψευδεπίγραφη συναίνεση η οποία θα του δώσει παράταση πολιτικής ζωής. Προς τούτο, έχει το θράσος να καλεί τους βουλευτές να «ανταποκριθούν στην ιστορική ευθύνη που έχουν στην προεδρική εκλογή»!

Στην πραγματικότητα, η απόγνωση Αθανασίου είναι αποτέλεσμα της συνειδητοποίησης πως ζυγώνει η στιγμή που θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα ειδεχθή του εγκλήματα, με κυριότερο τον βρώμικο ρόλο που έπαιξε στην πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Η αλαζονεία της εξουσίας ανήκει στο παρελθόν και το γκρέμισμα της Χούντας είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να κοιμάται ανήσυχος τόσο ο Χ. Αθανασίου, όσο κι εκείνοι που συνέβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην κατάλυση της συνταγματικής τάξης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-s-autous-pou-katelusan-to-suntagma-o-athanasiou-ekliparei-na-pshfist#ixzz3N2mJdCvT

Comments Off on Τρόμος σ’ αυτούς που κατέλυσαν το Σύνταγμα: ο Αθανασίου εκλιπαρεί να ψηφιστεί ο Δήμας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.