Τσέχοι οπαδοί: “Η Κύπρος είναι Ελλάδα” – ΒΙΝΤΕΟ

“H Κύπρος είναι Ελλάδα” έγραφε το πανό που άνοιξε, πίσω από το τέρμα της τσεχικής ομάδας, στο 35ο λεπτό του ποδοσφαιρικού αγώνα Βικτόρια Πλζεν – Φενέρμπαχτσε.

Στο πλευρό της Κύπρου, οι Τσέχοι Εθνικιστές, που με το πανό αυτό εντάχθηκαν υπέρ των ιστορικών δίκαιων της Κύπρου. Στο πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί της τσεχικής ομάδας, αναγραφόταν στα αγγλικά: «Η Κύπρος είναι Ελλάδα» Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο, οι Τούρκοι έγιναν έξαλλοι από το πανό των Τσέχων. Λίγο αργότερα οι Τσέχοι οπαδοί μάζεψαν το πανό τους, αλλά το μήνυμά τους, το είχαν περάσει ήδη… Οι Τσέχοι Εθνικιστές “τόλμησαν” να κάνουν αυτό που δειλιάζουν να πράξουν οι ακριβοπληρωμένοι πολιτικάντηδες μας. Αφού το προσωπείο της τάχα πολιτικής του “εφικτού”, που έχει σαν απώτερο σκοπό να αποκρύψει την δειλία τους, δεν έχουν το σθένος και το ψυχικό ανάστημα να διεκδικήσουν  τα ιστορικά δίκαια του λαού μας.

Εμείς με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε τους Τσέχους Εθνικιστές, για αυτή την ενέργεια τους.
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tsechoi-opadoi-h-kupros-einai-ellada-binteo#.UUHnCxyePRM#ixzz2NWjJ3i7w

Comments Off on Τσέχοι οπαδοί: “Η Κύπρος είναι Ελλάδα” – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.