ΤΣΑΝΤ: Η 37Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

african-gay-wedding_550x442

Το 37ο κράτος της Αφρικής που θα απαγορεύσει δια νόμου την ομοφυλοφιλία, θα γίνει το Τσαντ. Ο νέος ποινικός κώδικας της χώρας, ο οποίος αναμένεται να εγκριθεί από τον πρόεδρο Ντεμπί θα περιλαμβάνει διάταξη που ορίζει ότι όποιος έχει σεξουαλικές σχέσεις με άτομο του ίδιου φύλου θα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από 15 έως 20 έτη καθώς και χρηματικό πρόστιμο από 75 έως 750 ευρώ.

Μάλιστα, το υπουργικό συμβούλιο του Τσαντ εξήγησε ότι πήρε αυτή την απόφαση για «να διαφυλαχτεί ο θεσμός της οικογένειας και να είναι συμβατός με την κοινωνία του Τσαντ». Και βέβαια, οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από τις ΗΠΑ, με δηλώσεις του τύπου:

«Θέτοντας στην παρανομία την ομοφυλοφιλία, ο νέος ποινικός κώδικας του Τσαντ αποτελεί εργαλείο διακρίσεων και όχι δικαιοσύνης».

Να σημειωθεί, ότι εκτός από τις χώρες που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με φυλάκιση, υπάρχουν κι αυτές που την τιμωρούν με την ποινή του θανάτου και είναι οι εξής: Σαουδική Αραβία, Ιράν, Υεμένη, Μαυριτανία, Νιγηρία, Σομαλία και Σουδάν…

(ΥΓ): Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»: να διαδηλώσουν σ’ αυτές τις χώρες υπέρ των δικαιωμάτων των προστατευομένων τους! Για να τους… παραδεχτούμε κιόλας…

πηγή

Comments Off on ΤΣΑΝΤ: Η 37Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Filed under Διεθνή

Comments are closed.