Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ τσέπωνε παρανόμως σύνταξη και αποκαλύφθηκε!

-PAXP-deijE

leftaΈχουμε πολλάκις αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει το δεύτερο ΠΑΣΟΚ, κληρονομώντας όλα τα χαρακτηριστικά του. Ξεκινώντας από τον Mr. Alexis που άλλα λέει στην Ελλάδα και άλλα στο ΔΝΤ και φτάνοντας μέχρι τον τελευταίο υποψήφιο του συνασπισμένου εσμού της εθνοπροδοτικής αριστεράς. Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια της κας Ελένης Γκίκα, η οποία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν φτάνει τον Φωτόπουλο, για τον οποίο έχει αρχίσει έρανος προκειμένου να πληρώσει την εγγύηση που του επιβλήθηκε, όμως είναι ενδεικτική της «ό,τι φάμε κι ό,τι» λογικής που κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΩΩΨΨΨ

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Γκίκα συνέχιζε να εισπράττει την σύνταξη της αποθανούσας μητέρας της επί ενάμιση χρόνο και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη. Το υποκατάστημα Ζωγράφου του ΙΚΑ ΕΤΑΜ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία εις βάρος της εν λόγω υποψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ. Το ποσό που υπολογίζεται ότι έχει εισπράξει παρανόμως η εν λόγω συριζαία ανέρχεται στα 11 χιλιάδες ευρώ.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την δήλωση του Σλαβόι Ζίζεκ, η οποία έγινε ενώπιον του χαζογελούντως Τσίπρα, όσοι δεν υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να οδηγηθούν στα γκούλαγκ. Εμείς, πάντως βλέπουμε τα έργα και τις ημέρες αυτών που υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upopshfia-tou-suriza-tsepwne-paranomws-suntajh-kai-apokalufthhke#.UZ5anrVM_RM#ixzz2U8nYL0FD

Comments Off on Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ τσέπωνε παρανόμως σύνταξη και αποκαλύφθηκε!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.