Υπό διωγμό ο Ελληνισμός – Πειστήριο ενοχής η εικόνα του Αθανασίου Διάκου!

Το άσβεστο μίσος τους απέναντι στην Ελλάδα δείχνουν πλέον δίχως δισταγμό εκείνοι που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. Το κυνήγι μαγισσών ενάντια στους Έλληνες έχει ενταθεί, ενώ υπό τα χειροκροτήματα της καθεστωτικής Αριστεράς, η συγκυβέρνηση των υπηρετών της Τρόικα επιμένει να κατασκευάζει ενόχους.

Η φωτογραφία που προβάλλουμε αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στόχος του πολιτικού, οικονομικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου είναι να αφανιστεί ο Ελληνισμός. Αστυνομικά όργανα τα οποία παραβαίνουν το Σύνταγμα και τους Νόμους κατ’ εντολή του πολιτικού τους προϊσταμένου Δένδια, φωτογραφίζουν ως τεκμήριο ενοχής από την έρευνα σε Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την εικόνα του Αθανασίου Διάκου!

Προφανώς, για τους πραίτορες του φιλομασώνου Δένδια, ο Αθανάσιος Διάκος υπήρξε μέλος της «εγκληματικής συμμορίας» που ξεσήκωσε το 1821 το Ελληνικό Έθνος κατά του Οθωμανού κατακτητή, όπως ακριβώς σήμερα οι Χρυσαυγίτες ξεσηκώνουν το Έθνος, κατά των ανδρείκελων που κυβερνούν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων.

Έλληνες ΠΡΟΣΟΧΗ: το «συνταγματικό» τόξο των διεφθαρμένων και απατεώνων βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα και το Λαό μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upo-diwgmo-o-ellhnismos-peisthrio-enochhs-h-eikona-tou-athanasiou-diakou#.UkMZ-obIbSI#ixzz2fvSGxpJ7

Comments Off on Υπό διωγμό ο Ελληνισμός – Πειστήριο ενοχής η εικόνα του Αθανασίου Διάκου!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.