Φαιδρός Άδωνις Γεωργιάδης: Κοινοποιεί άρθρα αριστερών φυλλάδων!

Ότι η ΝΔ είναι η παράταξη που… σέβεται τους αγώνες της αριστεράς το ξέραμε ανέκαθεν. Ότι ο φερόμενος ως “σκληρός δεξιός πατριώτης” Άδωνις Γεωργιάδης θα κοινοποιούσε άρθρα της κομματικής ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ (Εφημερίδα των Συντακτών) συμφωνώντας με το περιεχόμενο των όσων γράφονται εκεί, είναι η αλήθεια κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί ως τώρα!

Συγκεκριμένα, ο “αστέρας” της κυβέρνησης των “αρίστων” κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο twitter άρθρο της Εφ.Συν που κάνει λόγο για… “ξενοφοβία” των κατοίκων στον Έβρο που ξεσηκώνονται ενάντια στην απόφαση της χούντας των “εθνικοφρόνων” να δημιουργήσει ΚΥΤ στην παραμεθόριο!

Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Ο προεκλογικά… λαθρομεταναστοφάγος και κομμουνιστοφάγος Άδωνις, συμφωνεί και ταυτίζεται με φιλο-λαθρομεταναστευτικές απόψεις κοινοποιώντας άρθρα από αριστερούς ιστότοπους. “Καμία ανοχή στην ξενοφοβία” λοιπόν από συριζαίους και νεοδημοκράτες, οπότε και οι εναπομείναντες πατριώτες Έλληνες θα πρέπει να επιδείξουμε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε ανθέλληνες εγκάθετους του συστήματος και να τους μαυρίσουμε στην κάλπη.

 

Comments Off on Φαιδρός Άδωνις Γεωργιάδης: Κοινοποιεί άρθρα αριστερών φυλλάδων!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.