(Χ)Άννα – Μισέλ: Εμείς θέλουμε συγκυβέρνηση με τον Σύριζα, αλλά μας κάνουν τους… δύσκολους

(Χ)Άννα - Μισέλ: Εμείς θέλουμε συγκυβέρνηση με τον Σύριζα, αλλά μας κάνουν τους... δύσκολους

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από τον (πάντα…) πρόθυμο Αβραμό, κι άλλη μία φέρελπις νεοδημοκράτισσα εκδηλώθηκε υπέρ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την «εκλεκτή» (Χ) Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία θυμίζουμε ότι δεν είναι μια απλή βουλευτής, αλλά εκπρόσωπος τύπου της νουδούλας, άρα ο λόγος της αποκτά βαρύνουσα σημασία.

Η (Χ) Άννα – Μισέλ, λοιπόν, συνεντευξιάστηκε στο ραδιόφωνο του καθεστωτικού Βήματος, όπου τάχθηκε υπέρ της «μεγάλης συγκυβέρνησης», αλλά εξέφρασε τα… παράπονά της για την άλλη πλευρά του λόφου (πρόκειται για… αντικατοπτρισμό, στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο διπλανό λόφο με τη νουδούλα), ότι κάνουν τους… δύσκολους:

«Δεν βλέπω στον ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια διάθεση για σύμπλευση και συνεννόηση. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι είναι καλό για τη χώρα οι πολιτικές δυνάμεις να συνεννοούνται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν εθνικά θέματα. Αλλά πρέπει να υπάρχει διάθεση να συνεννοούνται και δεν το βλέπω αυτό. Θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το «όχι σε όλα».

Ωστόσο, άφησε ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον: «Τώρα, τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, είναι ανοιχτό». Και ορθώς άφησε, γιατί το πεπρωμένο (της «μεγάλης συγκυβέρνησης») φυγείν αδύνατον!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/channa-misel-emeis-theloume-sugkubernhsh-me-ton-suriza-alla-mas-kanoun-tous#ixzz3Im0U7pq8

Comments Off on (Χ)Άννα – Μισέλ: Εμείς θέλουμε συγκυβέρνηση με τον Σύριζα, αλλά μας κάνουν τους… δύσκολους

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.