Χάρτη της λαθρομετανάστευσης που «καίει» την κυβέρνηση εξέδωσε η Frontex

Ενδεικτικός της ζοφερής καταστάσεως που βιώνει η Πατρίδα μας είναι ο χάρτης των κυμάτων της λαθρομετανάστευσης που εξέδωσε η Frontex. Ο χάρτης αυτός, όσον αφορά την Πατρίδα μας, δείχνει την παντελή αποτυχία της κυβερνήσεως να αποτρέψει τα κύματα λαθρομεταναστών που κινούνται προς την Πατρίδα μας. Επίσης καταδεικνύεται για άλλη μία φορά ο καθαρά επικοινωνιακός χαρακτήρας της επιχειρήσεως «Ξένιος Ζεύς» που κατασκεύασε ο Δένδιας με την αγαστή συνεργασία των καναλιών, εις βάρος των Ελλήνων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της Frontex τα κύματα των λαθρομεταναστών διέρχονται προς την Ε.Ε. από τις επόμενες «πύλες»

Μέσω δυτικών Βαλκανίων

Συνολικός αριθμός παράνομων μεταναστών: 6.390 εκ των οποίων 1.670 από το Αφγανιστάν, 949 από Κόσοβο και 860 από το Πακιστάν.

Μέσω δυτικής Μεσογείου

Εισήλθαν 6.400, εκ των οποίων 2020 Αλγερινοί, 1.410 αδιευκρίνιστης εθνικότητας, 500 Μαροκινοί

Μέσω κεντρικής Μεσογείου

Εισήλθαν 10.380, εκ των οποίων 3.390 Σομαλοί, 2.240 Τυνήσιοι, 1.890 από την Ερυθραία

Από τα ανατολικά σύνορα (χερσαία διέλευση)

Εισήλθαν 1.600, εκ των οποίων 330 Γεωργιανοί, 260 Σομαλοί και 200 Αφγανοί

Κυκλική πορεία από Αλβανία και Ελλάδα

Εισήλθαν 5.500, εκ των οποίων 5.400 Αλβανοί, 40 Σκοπιανοί, 30 Κοσοβάροι

Πορεία ανατολικής Μεσογείου

Εισήλθαν 37.220, εκ των οποίων 9.560 Αφγανοί, 7.130 Σύροι και 4.600 από το Μπανγκλαντές

Μέσω Απούλια – Καλαβρίας

Εισήλθαν 4.770, εκ των οποίων 1.710 Αφγανοί, 1.160 Πακιστανοί και 500 από το Μπανγκλαντές

Από τις παραπάνω «πύλες» εισόδου, η πορεία μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας και η διαδρομή μέσω ανατολικής Μεσογείου, είναι τα δύο «περάσματα» που απασχολούν την χώρα μας. Το μεν ένα, της ανατολικής Μεσογείου, αναφέρεται στα κύματα λαθρομεταναστών που μας στέλνει η Τουρκία στα πλαίσια του “σχεδίου Οζάλ” και αριθμεί 37.220 λαθρομετανάστες ετησίως, ενώ το πέρασμα της Αλβανίας 5.500 άτομα ετησίως.

Τα συμπεράσματα από αυτή την έκθεση δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι κέντρο διέλευσης για το 60% των λαθρομεταναστών, οι οποίοι σημειωτέον στην συντριπτική τους πλειοψηφία παραμένουν στην Ελλάδα, δημιουργώντας την γνωστή έξαρση της εγκληματικότητας, αλλά και πολλά άλλα. Η απάντηση της κυβερνήσεως σε αυτά τα συντριπτικά στοιχεία είναι ότι αντί να φέρει στην Βουλή έναν αντιμεταναστευτικό νόμο, φέρνει στην Βουλή έναν «αντιρατσιστικό» νόμο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις όποιες φωνές αντίδρασης από πλευράς των Ελλήνων. Παραλλήλως διώκει το Κίνημά των Ελλήνων Εθνικιστών, την μοναδική φωνή εντός του ελλαδικού κοινοβουλίου, που αντιπροσωπεύει την θέληση των Ελλήνων για Πατρίδα και Ελευθερία.

Από τα στοιχεία τα επίσημα (φανταστείτε τι γίνεται στην πραγματικότητα…) φαίνεται ότι η χώρα μας είναι το κέντρο διέλευσης 117 λαθρομεταναστών ημερησίως. Από την άλλη μεριά έχουμε τον Δένδια και τα κανάλια να πανηγυρίζουν για τον εθελούσιο επαναπατρισμό μίας ελάχιστης ποσότητας λαθρομεταναστών, η οποία ετησίως δεν αντιστοιχεί ούτε καν στην ημερήσια είσοδο. Δηλαδή σε έναν χρόνο διώχνουνε όσους μπαίνουν σε μία μέρα. Και παραλλήλως νομοθετούν προκειμένου να ενισχύσουν αυτά τα κύματα λαθρομετανάστευσης, ώστε να φέρουν τους Έλληνες σε απελπισία «μία ώρα αρχύτερα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/charth-ths-lathrometanasteushs-pou-kaiei-thn-kubernhsh-ejedwse-h-frontex#ixzz2jKKX8M48

 

Comments Off on Χάρτη της λαθρομετανάστευσης που «καίει» την κυβέρνηση εξέδωσε η Frontex

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.