Χαρές και πανηγύρια σε Κουμουνδούρου και Συγγρού: Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων!

Χαρές και πανηγύρια σε Κουμουνδούρου και Συγγρού: Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων!

Τι κι αν ο Λαός πεινάει από τα παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που επιβάλλει η διεθνής πλουτοκρατία στην χώρα μας. Τι κι αν κατά παράβαση του νόμου η Ελλάδα κατακλύζεται από εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τίθεται υπό αμφισβήτηση η ασφάλεια των Ελλήνων.

Όλα αυτά είναι δευτερεύονται, όπως φαίνεται, αφού σύμφωνα με την κυβέρνηση και τον λαθροδήμαρχο Καμίνη, η σημερινή μέρα είναι «σημαντική μέρα για τα δικαιώματα του ανθρώπου».

Συγκεκριμένα, σήμερα από τις 12:00 έως τις 12:45 ο Καμίνης υπέγραψε συμβολικά πέντε συνολικά σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ ομοφιλοφύλων ζευγαριών. Το πρώτο που υπέγραψε αφορά ένα γιατρό (νευρολόγο) και έναν εκπαιδευτικό (!) και ακολούθησαν αμέσως και τα υπόλοιπα τέσσερα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

«Το πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ομόφυλου ζευγαριού υπέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας. Όπως ο δήμαρχος Αθηναίων είχε δημοσίως δεσμευθεί, η ληξιαρχική πράξη με στοιχεία 25/1/2016 μεταξύ των Α.Ρ. και Σ.Μ., ιατρού και εκπαιδευτικού, αντιστοίχως, φέρει τη δική του υπογραφή.

Ο κ. Καμίνης, υποδεχόμενος στο γραφείο του τον Α.Ρ., κατά την τελετή της υπογραφής εξέφρασε τις ευχές του, σημειώνοντας ότι η σημερινή πρώτη ημέρα εφαρμογής του νόμου, είναι πολύ σημαντική για τα δικαιώματα στην Ελλάδα και την εναρμόνισή της χώρας μας με τη διεθνή πραγματικότητα.»

Η νουδούλα, η… συντηριτικιά, θα βγάλει άραγε ανακοίνωση περί του θέματος ή μήπως τώρα έχουν μπει στο πρόγραμμα πολλά γαμήλια πάρτι για να παραστεί ο πρόεδρός της ο Κούλης, ο οποίος σημειωτέον ψήφισε με χέρια και με πόδια το νομοσχέδιο της ντροπής;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chares-kai-panhguria-se-koumoundourou-kai-suggrou-upegrafh-to-prwto-sumfwno#ixzz3yHqTkTZf

Comments Off on Χαρές και πανηγύρια σε Κουμουνδούρου και Συγγρού: Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.