Χαστούκι και από την Alco – Ανεβαίνει συνεχώς η Χρυσή Αυγή, σταθερά τρίτη δύναμη

Ένα πρωτοφανές αδιέξοδο αντιμετωπίζουν συλλήβδην τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου και τα φερέφωνά τους (ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων), καθώς βλέπουν πως όλος ο βρώμικος πόλεμος ψεύδους και συκοφαντίας κατά της Χρυσής Αυγής έχει γυρίσει μπούμερανγκ στους σχεδιαστές του. Ούτε η λάσπη, ούτε οι παράνομες συλλήψεις, ούτε οι αντισυνταγματικές τροπολογίες, ούτε τίποτα δεν είναι ικανό να περιορίσει την συνεχώς αυξανομένη επιρροή και ραγδαία άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στην κοινωνία.

Σε πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco για το Action24 το διάστημα 9 – 14 Οκτωβρίου τα κόμματα λαμβάνουν στην εκτίμηση ψήφου:

ΝΔ 24,4%
Σύριζα 23,6%
Χρυσή Αυγή 7,8%
Πασόκ 7%
ΑΝΕΛ 5,9%
ΚΚΕ 5,6%
Δημάρ 4,3%
Οικολόγοι – Πράσινοι 1,8%
Νέα Ελλάδα 1,2%
Αναποφάσιστοι 10,4%

Έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν ότι στην παρούσα φάση λόγω του κλίματος τρομοκρατίας οι ερωτώμενοι διστάζουν να δηλώσουν την προτίμησή τους προς την Χρυσή Αυγή για ευνόητους λόγους. Αν συνυπολογίσουμε λοιπόν και ένα σεβαστό ποσοστό των αναποφάσιστων, τότε η Χρυσή Αυγή αγγίζει διψήφια ποσοστά.

Τέλος, να τονίσουμε πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής για ακόμη μια φορά ανέβηκαν, καθώς σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας για το χρονικό διάστημα 1-3 Οκτωβρίου η Χρυσή Αυγή κατέγραφε 7,2%, ενώ τώρα 7,8% ήτοι άνοδο 0,6%.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή… 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chastouki-kai-apo-thn-alco-anebainei-sunechws-h-chrush-augh-stathera-trith#ixzz2i0OYWbnV

Comments Off on Χαστούκι και από την Alco – Ανεβαίνει συνεχώς η Χρυσή Αυγή, σταθερά τρίτη δύναμη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.