Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες προμηθεύτηκαν τρόφιμα στην εορταστική διανομή της Χρυσής Αυγής! Φωτορεπορτάζ

Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για να προμηθευτούν τρόφιμα για αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Η Χρυσή Αυγή  πιστή στο κοινωνικό της έργο συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, με όσα μέσα διαθέτει. Ακόμη και χωρίς την κρατική επιχορήγηση ο Αγώνας μας δεν σταματά και αυτό είναι που πονάει το πολιτικό κατεστημένο ακόμη περισσότερο. Από νωρίς το μεσημέρι είχαν βρεθεί στο χώρο δεκάδες συναγωνιστές για να βοηθήσουν στο στήσιμο και την κατηγοριοποίηση των τροφίμων.

Τόνοι από πατάτες, λαχανικά, κρέας, ρύζι, φρούτα και γιορτινά εδέσματα μοιράστηκαν σε περισσότερες από 2.000 οικογένειες. Για ακόμη μία φορά όλα τα τρόφιμα πληρώθηκαν από τους μισθούς των βουλευτών και των ευρωβουλευτών του Κινήματος.

Τα μηνύματα που πήραμε από τον κόσμο ήταν άκρως συγκινητικά και μας έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε αυτόν το δύσκολο, αλλά και όμορφο Αγώνα μας. Για ακόμη μία φορά τα χιλιάδες χαμόγελα που προσφέρει η Χρυσή Αυγή με το κοινωνικό της έργο δείχνουν το ποιοι πραγματικά είμαστε. Αυτά τα χαμόγελα που προσφέρουμε είναι μία από τις βασικότερες «εγκληματικές» μας ενέργειες, που έχουν κοστίσει την ελευθερία του Αρχηγού και των βουλευτών μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chiliades-ellhnikes-oikogeneies-promhtheuthkan-trofima-sthn-eortastikh-dian#ixzz3MSyx3N6N

Comments Off on Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες προμηθεύτηκαν τρόφιμα στην εορταστική διανομή της Χρυσής Αυγής! Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.