Χιλιάδες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα έστειλαν το μήνυμα της Νίκης – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η πολύπαθη περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα έστειλε σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης για την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Χιλιάδες κάτοικοι του κέντρου βροντοφώναξαν πως θέλουν μια δραστική και ριζική αλλαγή στην διοίκηση της πόλης και της περιφέρειας.

Και αυτήν την αλλαγή θα την φέρει η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” και η “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” με την ταυτόχρονη κατάρρευση του φαύλου καθεστώτος.

Στον ιερό χώρο της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα οι Αθηναίοι σήμερα έδωσαν το χρίσμα στην Χρυσή Αυγή να διοικήσει την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και την πρωτεύουσα των Ελλήνων.

Στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” μίλησαν:

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Λέντζος

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Περικλής Δημητρίου

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πολύτιμη Κοσμετάτου, η οποία και ανέγνωσε το μήνυμα της Συναγωνίστριας και πολιτικής κρατούμενης Θεμίδος Σκορδέλη

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα, Θοδωρής Κουδούνας

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού τομέα, Παύλος Κτιστάκης

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” θα σταθεί δίπλα στους Έλληνες όπως πάντα.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει την πολιτική μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους.

Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν υπερήφανα τον εθνικό ύμνο. Ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης υπό τις επευφημίες των περαστικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-agios-pantelehmonas-esteile-to-mhnuma-ths-nikhs-fwtoreportaz-binteo#ixzz2xaavSfvI

Comments Off on Χιλιάδες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα έστειλαν το μήνυμα της Νίκης – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.