Χουντοβασιλικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη – ΒΙΝΤΕΟ

Χουντοβασιλικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ, Νίκος Κοζάρης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της Αλεξανδρούπολης με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Φωτιάδη δηλώνοντας ευθαρσώς: “Είμαι χουντοβασιλικός”!

Μετά το μπλέξιμο που πάθανε στον Σύριζα με τον Καρυπίδη, ήρθε και η ώρα του αποθανόντος ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Φωτιάδης στηρίζεται από το πρώην “πουλέν” του ΛΑΟΣ, Νίκο Κοζάρη.

Ο εν λόγω πολιτευτής σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο της επταετίας, του Γιώργου Παπαδόπουλου και του τέως Βασιλιά. Δήλωσε ακόμη ότι  ο Ελληνικός λαός έχει σιχαθεί τους πολιτικούς και επέμεινε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας πρέπει να παραιτηθεί διότι δεν εκφράζει τον λαό ή όπως είπε χαρακτηριστικά, θα προσφέρει καλές υπηρεσίες αν πέσει από τις σκάλες, προκαλώντας αφορμή για εκλογές.

Παραθέτουμε την απολαυστική συνέντευξη του Νίκου Κοζάρη, ώστε να συμπεριληφθεί στο φάκελο της “εγκληματικής οργάνωσης” του ΠΑΣΟΚ, καθώς πέρα από τις ρεμούλες, τις μίζες και τις κλοπές στοχεύουν και στην ανατροπή του Πολιτεύματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chountobasilikos-upopshfios-dhmotikos-sumboulos-tou-pasok-sthn-alejandroupo#ixzz2sU8t14kI

Comments Off on Χουντοβασιλικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.