Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά προς τρόικα: Στηρίξτε μας αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή

Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά προς τρόικα: Στηρίξτε μας αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή

Η μεγαλύτερη ζημιά που έχουν πάθει οι σαμαροβενιζέλοι είναι η καπιταλιστική – μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από τις επαφές Τσίπρα με καπιταλιστές, εφοπλιστές και τραπεζίτες στο Σίτυ και σε διάφορα άλλα συνέδρια… ευαγών ιδρυμάτων των κορακιών, η Μέρκελ και οι διεθνείς τοκογλύφοι τον έχουν ήδη χρήσει ως πρωθυπουργό εν αναμονή.

Αυτή η μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστήσει τους σαμαροβενιζέλους λιγότερο… απαραίτητους στους διεθνείς τοκογλύφους. Από τότε ξεκίνησαν οι «χοντρές σφαλιάρες» των τροϊκανών προς τον Σαμαρά. Απλή η λογική της τρόικα: «Δεν μας χρειάζεσαι, Σαμαρά, οπότε πέρνα τα μέτρα, αλλιώς θα τα περάσει ο Τσίπρας»!

Τώρα η κυβέρνηση έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, παρακαλώντας την τρόικα ακόμα και για μία συνάντηση. Όπως μας πληροφορεί εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του capital.gr, το τελευταίο επιχείρημα των σαμαροβενιζέλων είναι η Χρυσή Αυγή!

Όπως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ η «γραμμή» Σαμαρά, πλέον, είναι “Ανεκτή συμφωνία ή «πέφτουμε»”. Όμως δεν απειλεί με ερχομό του Τσίπρα, αφού αυτό ξέρει πως πλέον δεν μετράει, αφού η τρόικα του απαντάει ότι και «ο Αλέξης δικός μας είναι». Το μόνο που έχει απομείνει στον Σαμαρά είναι η μοναδική εναπομείνασα ελεύθερη ελληνική πολιτική δύναμη.

Έτσι ο Σαμαράς προτίθεται να τους γνωστοποιήσει, εν είδει απειλής, το μέλλονΕπόμενη κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα ξεφτιλιστεί ακολουθώντας μνημονιακή πολιτική και καταρρέοντας επίσης πολιτικά. Όταν, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει δεν θα υπάρχει τίποτε να συγκρατεί τις πραγματικές εθνικολαϊκές δυνάμεις από την άνοδό τους στην εξουσίαΌταν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόσει το μνημόνιο θα πάθει εκλογική ζημιά και τότε η Χρυσή Αυγή θα είναι ασταμάτητη.

Ο Σαμαράς δεν πρόκειται να τους πει τίποτε πρωτότυπο. Θα πει ακριβώς αυτά που του είπαν το καλοκαίρι του 2013 οι αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις που τον πίεζαν για την απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Πέφτει η ΝΔ και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ και έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Το μόνο πρόβλημα στην όλη σκέψη Σαμαρά είναι ότι πλέον το κύμα δεν δύναται να ανακοπεί. Η Ελευθερία του Ελληνικού Λαού, μέσω της εθνικής διακυβέρνησης της Χρυσής Αυγής, είναι θέμα χρόνου, αφού δεν μας λύγισαν ούτε οι διώξεις, ούτε οι φυλακίσεις, ούτε οι δολοφονίες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chounta-benizelou-samara-pros-troika-sthrijte-mas-alliws-erchetai-h-chrush#ixzz3K0otJY36

Comments Off on Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά προς τρόικα: Στηρίξτε μας αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.