Χρήστος Η. Παππάς: Εκλογές τώρα – Δίκη τώρα!

Χρήστος Η. Παππάς: Εκλογές τώρα - Δίκη τώρα!

Άρθρο του παρανόμως εγκλείστου Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Χρήστου Η. Παππά στην εφημερίδα “Εμπρός”

Ν.Δ. και Σύριζα προσφέρουν υπηρεσίες στον τόπο και παρ’ όλες τις όποιες πρόσκαιρες και μετά από συμμαχίες πολιτικές τους επιτυχίες, βοηθούν με την προδοτική τους αναποτελεσματικότητα να αφυπνίσουν τις υγιείς δυνάμεις του Έθνους πέραν από περιχαρακώσεις, πέραν Δεξιάς και Αριστεράς.

Οι δυνάμεις του κλεπτοκρατικού τόξου που διέλυσαν την Ελλάδα, η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και από κοντά ο πολυφωνικός και ασυντόνιστος διεθνιστικός ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που προσφέρουν με τον κενό πολιτικό τους λόγο και την άθλια συνταύτισή τους στην σκευωρία κατά του πολιτικού κόμματος και μοναδικού αντιπάλου τους της Χρυσής Αυγής είναι να αφυπνίζουν τον δοκιμαζόμενο από την ανέχεια και την εθνική ταπείνωση Λαό, και να τον οδηγούν στον δρόμο της Ελπίδας και της αναγέννησης.

Οι Δυνάμεις του Λαϊκού Εθνικισμού που έρχονται. Η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα! Έτοιμη για τις μεγάλες προκλήσεις.

Να γίνουν τώρα εκλογές (αν τολμούν). Να γίνει τώρα Δίκη (αν τολμούν). Η Χρυσή Αυγή αντέχει και διεκδικεί!

Οποιοδήποτε κόμμα στην Ευρώπη είχε δεχθεί έστω και το έν δέκατο της επιθέσεως ψεύδους, λάσπης, φυλακίσεων και δολοφονιών που δέχθηκε η Χρυσή Αυγή τον τελευταίο χρόνο και όχι μόνο, θα είχε διαλυθεί. Εμείς αντιθέτως δυναμώνουμε μέρα με την ημέρα, δημοσκοπικά πιο δυνατοί, πολιτικά πιο σοφοί και ώριμοι για το μέλλον που έρχεται.

Οι επόμενες κάλπες θα δώσουν ένα εξαφανισμένο ΠΑΣΟΚ και συντετριμμένη Ν.Δ. Οι μεθεπόμενες εκλογές θα ανακατέψουν την πολιτική σούπα και ενδεχομένως να δημιουργήσουν νέα κόμματα με τα ίδια όμως ετοιμόρροπα υλικά και πρόσωπα, οπωσδήποτε όμως με νέο ΑΦΜ.

Μοναδική ελπίδα για το μέλλον της Πατρίδας η παράταξη των μαχητών, η παράταξη των απροσκύνητων, η παράταξη των Ελλήνων: η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η Χρυσή Αυγή διαθέτει όραμα, θέληση, πρόσωπα, πρόγραμμα και πάνω απ’ όλα πίστη στον Λαό και στην Πατρίδα. Μη φοβάστε τους προδότες. Ο επιμένων Νικά.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ – Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrhstos-h.-pappas-ekloges-twra-dikh-twra#ixzz3Gx0HiN5D

Comments Off on Χρήστος Η. Παππάς: Εκλογές τώρα – Δίκη τώρα!

Filed under ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Comments are closed.