Χρυσή Αυγή παντού: Δυναμική ενημερωτική δράση στο Χαλάνδρι – Φωτορεπορτάζ

Χρυσή Αυγή παντού: Δυναμική ενημερωτική δράση στο Χαλάνδρι - Φωτορεπορτάζ

Στην καρδιά του εμπορικού κέντρου του Χαλανδρίου,  η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, έδωσε βροντερό παρόν στην κοινή ενημερωτική δράση που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε συνεργασία με τους άξιους συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας και των Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών Καματερού.

Πλήθος συναγωνιστών, διένειμαν έντυπο υλικό σε οδηγούς, καταστήματα, καφετέριες  και έγιναν παντού δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους του Χαλανδρίου, οι οποίοι βιώνουν όπως όλοι οι Έλληνες τα δεινά που συσσώρευσε σε όλες τις εμπορικές περιοχές, το μνημόνιο και η ύφεση…

Με συντονισμό και ενθουσιασμό η κοινή ενημερωτική δράση των προαναφερθέντων τοπικών οργανώσεων γέμισε με βροντερές φωνές και συνθήματα τους δρόμους τα στενά του Χαλανδρίου στέλνοντας σε όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα, ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και δεν θα σταματήσει λεπτό να υποστηρίζει τους Έλληνες, κόντρα σε στις επιταγές και την προδοτική στάση των πολιτικάντηδων που συγκυβερνούν αγκαλιασμένοι.

Στο τέλος της ενημερωτικής δράσης που υπήρξε από τις πιο μαζικές και επιτυχημένες, σε στάση προσοχής όλοι οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής , στο πιο κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου κι έδωσαν ραντεβού για νέες μεγαλύτερες και ακόμα πιο επιτυχημένες δράσεις  στο άμεσο μέλλον, διατρανώνοντας την πίστη τους στην τελική Νίκη!

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-drash-ths-chrushs-aughs-sto-chalandri-fwtoreportaz#ixzz2tPhE1dUV

Comments Off on Χρυσή Αυγή παντού: Δυναμική ενημερωτική δράση στο Χαλάνδρι – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.