Χρυσή Αυγή… Χρυσή Ελπίδα

Χρυσή Αυγή... Χρυσή Ελπίδα

Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης κατά της Χρυσής Αυγής και των γνήσιων εκφραστών του Ελληνισμού. Ένας συρφετός από σημαδεμένους ανθυποκουλτουριάρηδες ομαδοποιημένος στο “εκφράζεσθαι” του διανοουμενισμού της χορτασμένης “αριστεράς”και των νεοφιλελεύθερων βαστάζων της  έχει στήσει ένα καλολαδωμένο και καλοκουρδισμένο μηχανισμό προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή έδωσε φωνή στους ταπεινομένους Ελληνες. Ο Έλληνας, βρήκε φωνή. Οι Ελληνάδες Βλέπουν! Τα νεοταξίτικα φερέφωνα άρχισαν να τρέμουν. Το παρακράτος των αντιεξουCIAστών των δολοφόνων της Αριστεράς και των κουκουλοφόρων δε είναι πλέον αρκετό να σταματήσει τον χείμαρρο που παρασέρνει τον σοφό μηχανισμό αλλοτρίωσης της εθνικής μας ταυτότητας. Οι δημόσιοι διανοούμενοι, τα εγκεκριμένα κόμματα, οι γενίτσαροι του αμερικανισμού, όλοι οι νεοταξίτες λακέδες ανησύχησαν. Κάτι πρέπει να γίνει!

Η έννοια του Έθνους πρέπει να κατεδαφισθεί. Το έθνος “η σταθερή κοινότητα ανθρώπων σχηματισμένη ιστορικά και που γεννήθηκε πάνω στη βάση μιάς κοινής γλώσσας, κοινού τόπου διαμονής, κοινής οικονομικής ζωής και ψυχικού σχηματισμού που εκδηλώνεται με ένα κοινό πολιτισμό” (Στάλιν: “Ο Μαρξισμός και το εθνικό ζήτημα”) επιβάλλεται να αντικατασταθεί με τις ουδέτερες λέξεις πατρίδα, λαός. Πρέπει το τοπίο να ξεκαθαρίσει. Επιβάλλεται ο Έλληνας άνθρωπος να γίνει καταναλωτικό αντικείμενο πειθήνιο υποτακτικό στα κελεύσματα των πλανητικών νταβατζήδων. Οι ντόπιοι ερωμένοι του Huntington μηρυκάζοντας Sizek, Hobsbawm , άκουσαν τη φωνή του κυρίου τους. Θα ανταποκριθούν με συνέπεια στις απαιτήσεις του αμερικανισμού και θα απωθήσουν στο κοινωνικό περιθώριο τις τάσεις υπεράσπισης “εθνικών” ιδιαιτεροτήτων. Οι εντολές δόθηκαν.Οι πολιτικοί και στοχαστικοί υπεύθυνοι αυτής της γιγάντιας προπαγανδιστικής μηχανής που ξερνάει ενορχηστρωμένα και διατεταγμένα όλο το παθολογικό της μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει ταυτότητα και ιδεολογικοπολιτικό ονοματεπώνυμο  Είναι το ιδεολογικοπολιτικά εκφυλισμένο συνονθύλευμα τα μέλη του οποίου διαδοχικά τάχθηκαν:

  • Με την από αέρος γενοκτονία των Σέρβων
  • Υποστήριξαν με λύσσα το σχέδιο Ανάν και σήμερα υποστηρίζουν τον Ανάν 2
  • Κατασυκοφάντησαν και εξακολουθούν να συκοφαντούν όσους αγωνίστηκαν εναντίον του βιβλίου αίσχους,
  • Υποστηρίζουν αναίσχυντα, ανερυθρίαστα και κόντρα στην θέληση των Ελλήνων τις ιταμές προκλήσεις του Γκρουέφσκι,
  • Μιλάνε για “μουσουλμανικές μειονότητες” στην Ελλάδα. “SYRIZA has always been the responsible political force that wants to guarantee the rights of minorities, especially during these very difficult times,” Dourou said. Today’s Zaman 2012/5/9
  • Διαγράφουν την ιστορία χιλιάδων χρόνων για να γίνουν δεχτοί στην Ευρώπη του Καρλομάγνου
  • Υιοθετούν την λογική του Χατζηαβάτη που με το απλοϊκό και ανιστόρητο “ανήκομεν στην Δύση” ξεπουλάει την Ελλάδα για ένα χτύπημα στην πλάτη, ένα χάιδεμα των αυτιών ένα ανάκτορο στην πόλη μία βίλα στην Αράχοβα ή μία υποτροφία για τους κανακάρηδες  στο Harvard
  • Χωρίς ντροπή και αιδώ και με τσαμπουκά χαρίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους την Ελληνική υπηκοότητα στις ορδές των λαθρομεταναστών.
  • Ξαναγράφουν, υπό το πρόσχημα του εκσυγχρονισμού την ιστορία της Ελλάδας και του 1821 ακολουθώντας τις επιταγές του  USAID και του Soros.
  • Χλιμιντρίζουν καλπάζοντας στα λιβάδια του παραλογισμού αναγνωρίζοντας τα “αιτήματα και διεκδικήσεις” των Μογγόλων έτοιμοι να διαπραγματευτούν τα πάντα και το μέλλον.

Θηρευτές-τυχοδιώκτες φιλοφρονήσεων διπλωματικών αντιπροσώπων των Μολιερικών αρχοντοχωριατών της Νέας Τάξης,”σοφοί” αναρριχητές ενός παραδοσιακά ιδεολογικοπολιτικά έξωθεν εξαρτημένου πολιτικά συστήματος αδιάντροπα ξερνάν τον οχετό τους κατά της Χρυσής Αυγής επειδή  τολμάει να μιλήσει για έθνος, πατρίδα, Ελλάδα και καταμαρτυρούν μια ανανεωμένη, εξεζητημένη και επιμελώς καλλιεργημένη εξάρτηση. “Όλως περιέργως” όλοι μαζί μονοπωλούν, την αυθεντία και το “τα ξέρουμε όλα”. Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται κάθε έθνος και κάθε βιώσιμο κράτος, έχουν γίνει στόχος μόνιμης αμφισβήτησης από έναν πρωτεϊκό πυρήνα της “προοδευτικής” Αριστεράς και των συνοδοιπόρων της  η οποία από γενιά σε γενιά παραπαίει διεθνιστικά και κοσμοπολίτικα υποβαθμίζοντας, περιπαίζοντας και καταπολεμώντας αρχές, κριτήρια και παράγοντες που σε κάθε βιώσιμο κράτος θεωρούνται θέσφατα της συλλογικής ύπαρξης και τα θεμέλια της συλλογικής ελευθερίας-ανεξαρτησίας.

Η Χρυσή Αυγή σαν ιδέα, τρόπος και σκοπός ζωής αποτελεί την μοναδική αντιπρόταση στην νεοταξίτικη ισοπέδωση. Η Νέα Τάξη σήμερα είναι ασυμβίβαστη με κάθε κοινωνικό, εθνικό και πνευματικό συνεκτικό κρίκο. Η Ομηρική αλυσίδα που δένει την μία γενιά με την άλλη πρέπει να σπάσει γιατί αυτοί οι κρίκοι της αποτελούν κύτταρα κοινωνικής αντίστασης στην ομοιομορφία που θέλει να επιβάλει. Η Παράδοση, η Ιστορία, η Γλώσσα, η Θρησκεία είναι οι φορείς της συλλογικής μας συνείδησης “θεματοφύλακες των ιερών και οσίων του Γένους”. Ενσωματώνουν την ενότητα του Έθνους, την αντίσταση, την συνοχή του κατά του εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης.

Ο λόγος των πατριωτών της Χρυσής Αυγής απηχεί για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, την ώριμη ανάγκη των Ελλήνων για κοινωνική συνοχή, πολιτιστική συσπείρωση, ρεαλιστική βάση εθνικής αξιοπρέπειας. Την εποχή μας που ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος υπηρετεί πειθήνια τις λογικές εξουσίας της Νέας Τάξης. Ο πατριωτικός Λόγος της Χρυσής Αυγής συσπειρώνει μία κοινωνική μερίδα που η μονοκρατορία της Αριστεράς από το 1974 της είχε στερήσει την έκφραση, αφού κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν τολμούσε να μιλήσει για πατρίδα, εθνικοαπελυθερωτικούς αγώνες, θυσίες. Είναι μεγάλος ο αριθμός των Ελλήνων που απαιτώντας ευδιάκριτη πολιτιστική ιδιαιτερότητα στα πλαίσια των διεθνών συγκυριών της εποχής μας στράφηκε στην Χρυσή Αυγή και ρούφηξε με αγαλλίαση, με υπερηφάνεια τον μεστό λόγο των πατριωτών που μίλησαν για εθνική αξιοπρέπεια. Η τραγική μειονεξία έναντι των εθνοφοβικών χολερικών αρλουμπολόγων της “αριστεράς” και της προοδευτικής σάχλας που πρακτορεύει την Νέα Τάξη δεν υπάρχει πλέον.

Τα καλά σκυλάκια του Παβλόφ σήμερα γαβγίζουν και ξελαρυγγιάζονται σαν υστερικές πουτάνες: “Θέλουν να’ναι Έλληνες; Άρον! Άρον! Σκοτώστε τους!”. Μαζί του όλες οι έμπουσες και οι δημόσιες, τα δεκανίκια και οι βαστάζοι, οι δημόσιοι και οι δημόσιες της “αριστεράς” που με σπασμούς υψηλής υστερίας, τρέμοντας από λύσσα αλαλάζουν και βρίζουν όπως μόνον οι εταίρες ξέρουν να βρίζουν. Το μαζικό κτήνος έχει ξυπνήσει μέσα τους.

Μάταια! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και ξανακούγεται το “έλληνες εσμέν”…

http://tabouri.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh….chrush-elpida#ixzz2tSyjKtOY

Comments Off on Χρυσή Αυγή… Χρυσή Ελπίδα

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.